Bosić: Potreban je mir i razvoj

I danas je jednako važno da Srbi u Republici Srpskoj, bez obzira na političku opredijeljenost, sačuvaju jedinstvo  na najvitalnijim pitanjima za život ljudi, bez dioba i političkih sukoba, ocijenio je zamjenik predsjedavajućeg Parlamentarne Skupštine BiH Mladen Bosić, koji je u rodnom gradu bio učesnik slavske svečanosti SDS-a.  

Republika Srpska 12.07.2017 | 13:58
Bosić: Potreban je mir i razvoj
„Kao i u vrijeme kada je nastajala kao potreba srpskog naroda da se politički organizuje i sačuva od istrebljenja Srbe zapadno od Drine, tako je Srpska demokratska stranka i danas, 27 godina kasnije, potrebna Republici Srpskoj. To ne znači da druge stranke nisu potrebne, ali je SDS duboko vezana za nastanak i državnost Republike.



Kao što je tada u teškim uslovima uspjela da obezbijedi jedinstvo, uvjeren sam da će to uspjeti na najvažnijim pitanjima vezanim  za opstanak, i u vremenu pred nama. Zato očekujem od SDS da nas poslije Petrovdana okupi u žešćoj političkoj borbi jer vidimo da se formiraju razni frontovi, principijelni i neprincipijelni.



Ponovo smo izuzetno potrebni Republici Srpskoj da napravimo ravnotežu i balans, bez sukoba i svađa sa drugima koje nikome ne trebaju i ne donose dobro. Nama je potreban dostojanstven i miran razvoj srpskog naroda zapadno od rijeke Drine", poručio je Mladen Bosić sa slavske svečanosti stranke u Brčkom.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nesvatljivo,

12.07.2017 13:02

Od 1945 e, kraja rata ;jugovici skupa izgradili ,industrijalizrali "modernizirali drzavu.ne vređam nikoga:ove 3i budale nikako da se usaglase ,neka bude 4i miliona naroda,jebu u zdrav mozak"svet ide napred razvija se koliko se da ,situacija nije ruznata dogovorire se vec jesanputa :ukoliko ne ide onda dioba ,neka ide svako po svome.

ODGOVORITE