Срамотно вријеђање и звиждање Ђурђевићу!

Млади нападач Партизана извиждан и вређан за време и после меча против Будућности. Ђурђевић то није заслужио!

Фудбал 12.07.2017 | 16:15
Срамотно вријеђање и звиждање Ђурђевићу!
Навијачи Партизана до недавно су прослављали "дуплу круну" освојену прошле сезоне под вођством тренера Марка Николића.

Рововска битка с Црвеном звездом до последњег кола окнончана је тријумфално, а освајање трофеја названо је историјским подвигом. Мајском слављу немерљив допринос дали су Леонардо де Соуза и Урош Ђурђевић. Нападачки тандем "парног ваљка" постигао је 48 голова, по 24 - више него довољно да стекну статус јунака.

Обојица су се посебно истакли управо у дуелима против "вечитог" ривала.

Мање од два месеца касније - у најмању руку несвакидашња и необјашњива ситуација на премијерном мечу Партизана у квалификацијама за Лигу шампиона.

Један је херој, а други, према речима нервозног навијача у микс зони Партизановог стадиона, "п..ка себична"!

И док се у Хумској скандирало Бразилцу, Ђурђевић је у пар наврата морао да се суочи са звиждуцима једног дела публике, која је сматрала да је голгетер црно-белих у неколико наврата био себичан.

Али, то што се дешавало за време утакмице није било ни близу непријатно као речи које су Ђурђевићу упућене испред свлачионица, док је давао изјаву новинарима.

"Дај неком лопту. Ниси сам... Пи.ко себична", добацио је неко од навијача који су у том тренутку пролазили кроз микс зону.

Ђурђевић је смирено наставио да даје изјаву, да би затим добио директно, али сасвим културно постављено питање од још једног присталице, коме свакако у микс зони (ако оно уопште постоји у Хумској) није било место: "Ђука, цео стадион је видео, атмосфера у тиму је ненормална, катастрофална, свако игра за себе. Да ли се то међу вама познаје или то само тако делује?"

"Не знам, нисам приметио", одговорио је стрелац првог гола против Будућности.

Ђурђевић је рекао да такође није приметио да су му навијачи звиждали током другог полувремена јер је био концентрисан на дешавања на терену.

Млади репрезентативац је овог лета имао свега десет дана слободно и после мало одмора након Европског првенства са "орлићима" стигао је у Словенију на припреме и без поговора и додатних тензија око одласка из клуба ставио се на располагање новом тренеру Мирославу Ђукићу. У уторак није био уморан, играо је од првог до последњег минута.

Није ни дан закаснио на припреме, нити је реметио атмосферу у екипи незадовољан што није напустио Партизан и што му нису повећана примања. Такође, за Београд се вратио аутобусом кад и већина саиграча...

Чињеница је да је Ђурђевић у уторак у пар наврата био себичан и да публика не воли такав однос код фудбалера. Али, млади голгетер након прошле сезоне и односа према дресу клуба који носи сигурно није заслужио ниједан, а камоли салве звиждука. О псовкама на његов рачун да и не говоримо.

Ово је тек прва званична утакмица после финала Купа...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар