Sramotno vrijeđanje i zviždanje Đurđeviću!

Mladi napadač Partizana izviždan i vređan za vreme i posle meča protiv Budućnosti. Đurđević to nije zaslužio!

Fudbal 12.07.2017 | 16:15
Sramotno vrijeđanje i zviždanje Đurđeviću!
Navijači Partizana do nedavno su proslavljali "duplu krunu" osvojenu prošle sezone pod vođstvom trenera Marka Nikolića.

Rovovska bitka s Crvenom zvezdom do poslednjeg kola oknončana je trijumfalno, a osvajanje trofeja nazvano je istorijskim podvigom. Majskom slavlju nemerljiv doprinos dali su Leonardo de Souza i Uroš Đurđević. Napadački tandem "parnog valjka" postigao je 48 golova, po 24 - više nego dovoljno da steknu status junaka.

Obojica su se posebno istakli upravo u duelima protiv "večitog" rivala.

Manje od dva meseca kasnije - u najmanju ruku nesvakidašnja i neobjašnjiva situacija na premijernom meču Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Jedan je heroj, a drugi, prema rečima nervoznog navijača u miks zoni Partizanovog stadiona, "p..ka sebična"!

I dok se u Humskoj skandiralo Brazilcu, Đurđević je u par navrata morao da se suoči sa zvižducima jednog dela publike, koja je smatrala da je golgeter crno-belih u nekoliko navrata bio sebičan.

Ali, to što se dešavalo za vreme utakmice nije bilo ni blizu neprijatno kao reči koje su Đurđeviću upućene ispred svlačionica, dok je davao izjavu novinarima.

"Daj nekom loptu. Nisi sam... Pi.ko sebična", dobacio je neko od navijača koji su u tom trenutku prolazili kroz miks zonu.

Đurđević je smireno nastavio da daje izjavu, da bi zatim dobio direktno, ali sasvim kulturno postavljeno pitanje od još jednog pristalice, kome svakako u miks zoni (ako ono uopšte postoji u Humskoj) nije bilo mesto: "Đuka, ceo stadion je video, atmosfera u timu je nenormalna, katastrofalna, svako igra za sebe. Da li se to među vama poznaje ili to samo tako deluje?"

"Ne znam, nisam primetio", odgovorio je strelac prvog gola protiv Budućnosti.

Đurđević je rekao da takođe nije primetio da su mu navijači zviždali tokom drugog poluvremena jer je bio koncentrisan na dešavanja na terenu.

Mladi reprezentativac je ovog leta imao svega deset dana slobodno i posle malo odmora nakon Evropskog prvenstva sa "orlićima" stigao je u Sloveniju na pripreme i bez pogovora i dodatnih tenzija oko odlaska iz kluba stavio se na raspolaganje novom treneru Miroslavu Đukiću. U utorak nije bio umoran, igrao je od prvog do poslednjeg minuta.

Nije ni dan zakasnio na pripreme, niti je remetio atmosferu u ekipi nezadovoljan što nije napustio Partizan i što mu nisu povećana primanja. Takođe, za Beograd se vratio autobusom kad i većina saigrača...

Činjenica je da je Đurđević u utorak u par navrata bio sebičan i da publika ne voli takav odnos kod fudbalera. Ali, mladi golgeter nakon prošle sezone i odnosa prema dresu kluba koji nosi sigurno nije zaslužio nijedan, a kamoli salve zvižduka. O psovkama na njegov račun da i ne govorimo.

Ovo je tek prva zvanična utakmica posle finala Kupa...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar