Варвари "кулирали" Гробаре!

Навијачи Партизана, и то не само они смештени на јужној трибини, у више наврата тражили од Варвара подршку за Косово, али је нису добили.

Фудбал 12.07.2017 | 14:30
Варвари "кулирали" Гробаре!
Будућност из Подгорице имала је велику подршку с трибина стадиона Партизана у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона.

Неколико стотина Варвара допутовало је у престоницу Србије како би подржало Подгоричане на тешком гостовању. И Партизан је, упркос врелом тропском дану, имао сјајну подршку преко 20.000 присталица.

С обзиром на то да дешавања на терену у првом полувремну нису била претерано узбудљива, навијачи Партизана почели су да се баве темама које немају везе са спортом.

Иако између две навијачке групе траје вишегодишња нетрпељивост, што се погрдиним скандирањем с обе стране видело и у уторак у Београду, Гробари су у једном тренутку прозвали "север" да их подржи и заједнички запевају против НАТО-а и скандирању Косову као сасатавном делу Србије.

Узалудни су били покушају читавог стадиона, Варвари се нису огласили, што је посебно изнервирало партизановце, до те мере да је већина на стадиону почела да пева погрдне песме на рачун навијача Будућности.

На срећу, већих инцидената није било.

Партизан због казне УЕФА за седам дана неће имати организовану подршку својих навијача у Подгорици.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар