Varvari "kulirali" Grobare!

Navijači Partizana, i to ne samo oni smešteni na južnoj tribini, u više navrata tražili od Varvara podršku za Kosovo, ali je nisu dobili.

Fudbal 12.07.2017 | 14:30
Varvari "kulirali" Grobare!
Budućnost iz Podgorice imala je veliku podršku s tribina stadiona Partizana u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nekoliko stotina Varvara doputovalo je u prestonicu Srbije kako bi podržalo Podgoričane na teškom gostovanju. I Partizan je, uprkos vrelom tropskom danu, imao sjajnu podršku preko 20.000 pristalica.

S obzirom na to da dešavanja na terenu u prvom poluvremnu nisu bila preterano uzbudljiva, navijači Partizana počeli su da se bave temama koje nemaju veze sa sportom.

Iako između dve navijačke grupe traje višegodišnja netrpeljivost, što se pogrdinim skandiranjem s obe strane videlo i u utorak u Beogradu, Grobari su u jednom trenutku prozvali "sever" da ih podrži i zajednički zapevaju protiv NATO-a i skandiranju Kosovu kao sasatavnom delu Srbije.

Uzaludni su bili pokušaju čitavog stadiona, Varvari se nisu oglasili, što je posebno iznerviralo partizanovce, do te mere da je većina na stadionu počela da peva pogrdne pesme na račun navijača Budućnosti.

Na sreću, većih incidenata nije bilo.

Partizan zbog kazne UEFA za sedam dana neće imati organizovanu podršku svojih navijača u Podgorici.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar