Рафа је мало нервозан!

Други имају лову и троше, а за нас шта остане! Све мете га испалиле. . . !

Фудбал 13.07.2017 | 18:00
Рафа је мало нервозан!
Откупљен уговор Кристијана Атсуа из Челсија (7.500.000 евра) и 10.000.000 евра плаћено за штопера Флоријана Лежена из Еибара. Није то баш прелазни рок из снова, нестрпљиви су навијачи Њукасла, чекају још појачања, али њих, засад, нема.

Питање је кад ће их бити.

„Већини клубова није лако да послује у прелазном року, јер је тржиште помало полудело. Даћемо све од себе, али врхунски клубови имају много новца. Ови иза њих, такође, троше, а ми ћемо да видимо шта можемо да урадимо“, слеже раменима Рафаел Бенитез, менаџер повратника у Премијер лигу.

Газда Мајк Ешли обећао је да ће новац зарађен од промоције (250.000.000 евра) бити уложен у јачање кадра, како се Свракама не би десило да буду топовска храна у елитном рангу.

Продат је и Флоријнан Тован Марсељу за 11.000.000 евра, али главне мете попут голмана Џордана Пикфорда, штопера Мајкла Кина, дефанзивца Харија Мегвајер завршиле су у Евертону, односно Лестеру.

Није успео ни план да се доведе Вили Кабаљеро (потписао за Челси), нити - бар не још - Адама Траоре, кога хоће и Мидлзбро. А извисио је и за Џејкоба Марфи те Челсијевог младог нападача Тамија Абрахама (позајмљен Свонсију).

„Знамо где смо. Нисмо у идеалној позицији, јер сви желе да виде како смо већ довели одређена појачања. Морамо да наставимо да радимо и да видимо шта можемо да завршимо. Не преостаје нам ништа друго до да радимо на проналаску играча које желимо. Надамо се да ћемо успети“, додао је Бенитез.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар