Rafa je malo nervozan!

Drugi imaju lovu i troše, a za nas šta ostane! Sve mete ga ispalile. . . !

Fudbal 13.07.2017 | 18:00
Rafa je malo nervozan!
Otkupljen ugovor Kristijana Atsua iz Čelsija (7.500.000 evra) i 10.000.000 evra plaćeno za štopera Florijana Ležena iz Eibara. Nije to baš prelazni rok iz snova, nestrpljivi su navijači Njukasla, čekaju još pojačanja, ali njih, zasad, nema.

Pitanje je kad će ih biti.

„Većini klubova nije lako da posluje u prelaznom roku, jer je tržište pomalo poludelo. Daćemo sve od sebe, ali vrhunski klubovi imaju mnogo novca. Ovi iza njih, takođe, troše, a mi ćemo da vidimo šta možemo da uradimo“, sleže ramenima Rafael Benitez, menadžer povratnika u Premijer ligu.

Gazda Majk Ešli obećao je da će novac zarađen od promocije (250.000.000 evra) biti uložen u jačanje kadra, kako se Svrakama ne bi desilo da budu topovska hrana u elitnom rangu.

Prodat je i Florijnan Tovan Marselju za 11.000.000 evra, ali glavne mete poput golmana Džordana Pikforda, štopera Majkla Kina, defanzivca Harija Megvajer završile su u Evertonu, odnosno Lesteru.

Nije uspeo ni plan da se dovede Vili Kabaljero (potpisao za Čelsi), niti - bar ne još - Adama Traore, koga hoće i Midlzbro. A izvisio je i za Džejkoba Marfi te Čelsijevog mladog napadača Tamija Abrahama (pozajmljen Svonsiju).

„Znamo gde smo. Nismo u idealnoj poziciji, jer svi žele da vide kako smo već doveli određena pojačanja. Moramo da nastavimo da radimo i da vidimo šta možemo da završimo. Ne preostaje nam ništa drugo do da radimo na pronalasku igrača koje želimo. Nadamo se da ćemo uspeti“, dodao je Benitez.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar