"Алексис ми није рекао да иде"!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер каже да га нападач и вероватно најбољи играч "Тобџија" није обавестио о томе да жели да иде из клуба, пише ББЦ.

Фудбал 13.07.2017 | 13:00
"Алексис ми није рекао да иде"!
Венгер због тога очекује да Чилеанац ипак остане у клубу.

Алексис Санчес има још годину дана уговора са Арсеналом, али је раније било информација да ће Санчес прећи у Манчестер Сити.

Упитан да ли му је Санчес рекао да жели да иде, француски стручњак који је на клупи Арсенала 21 годину кратко је прокоментарисао, "Не" да би потом додао, "Играчи имају уговоре и очекујемо од њих да поштују те уговоре. То је оно што желимо" рекао је Венгер. 

Алексис је у Арсенал дошао за 40 милиона евра, 2014. године. У Барселони се није наметнуо па је прешао у Енглеску и то се за њега испоставило као пун погодак јер је у међувремену постао једно од најпоузданијих решења у нападу. 

Венгер, који је тренутно са тимом у Аустралији на предсезонској тури подсетио је колико се диви нападачу Монака Килијану Мбапеу. Француски 18-годишњи нападач је предмет трансфера многих клубова после великог пробоја прошле сезоне у којој је дао 29 голова током 31 утакмице у којој је био стартер. 

"Он је играч који када устане ујутру може да изабере где ће да иде. Нема много играча са тим типом среће и талента, зато што има 18 година а цела Европа му под ноге ставља црвени тепих. Нико не може да каже да није заинтересован за играча тог калибра, сви су заинтересовани", изјавио је Венгер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар