"Aleksis mi nije rekao da ide"!

Menadžer Arsenala Arsen Venger kaže da ga napadač i verovatno najbolji igrač "Tobdžija" nije obavestio o tome da želi da ide iz kluba, piše BBC.

Fudbal 13.07.2017 | 13:00
"Aleksis mi nije rekao da ide"!
Venger zbog toga očekuje da Čileanac ipak ostane u klubu.

Aleksis Sančes ima još godinu dana ugovora sa Arsenalom, ali je ranije bilo informacija da će Sančes preći u Mančester Siti.

Upitan da li mu je Sančes rekao da želi da ide, francuski stručnjak koji je na klupi Arsenala 21 godinu kratko je prokomentarisao, "Ne" da bi potom dodao, "Igrači imaju ugovore i očekujemo od njih da poštuju te ugovore. To je ono što želimo" rekao je Venger. 

Aleksis je u Arsenal došao za 40 miliona evra, 2014. godine. U Barseloni se nije nametnuo pa je prešao u Englesku i to se za njega ispostavilo kao pun pogodak jer je u međuvremenu postao jedno od najpouzdanijih rešenja u napadu. 

Venger, koji je trenutno sa timom u Australiji na predsezonskoj turi podsetio je koliko se divi napadaču Monaka Kilijanu Mbapeu. Francuski 18-godišnji napadač je predmet transfera mnogih klubova posle velikog proboja prošle sezone u kojoj je dao 29 golova tokom 31 utakmice u kojoj je bio starter. 

"On je igrač koji kada ustane ujutru može da izabere gde će da ide. Nema mnogo igrača sa tim tipom sreće i talenta, zato što ima 18 godina a cela Evropa mu pod noge stavlja crveni tepih. Niko ne može da kaže da nije zainteresovan za igrača tog kalibra, svi su zainteresovani", izjavio je Venger.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar