Званично: Ерупција!!! Хамес Родригез у Бајерну!

Готово је!

Фудбал 11.07.2017 | 15:30
Званично: Ерупција!!! Хамес Родригез у Бајерну!
Бајерн је најјачи - када крене у преговоре, све завршава за мање од 24 часа! 

Непуни дан пошто је једна колумбијска телевизија објавила да ће Бајерн кренути по потпис Хамеса Родригеза, а мадридска Марка то потврдила нешто пре поднева, на званичном сајту баварског гиганта осванула је следећа вест - Хамес је наш! 

Формула је следећа - двогодишња позајмица вредна 10.000.000 евра, уз опцију куповине јуна 2019. године! И то за само 35.200.000 евра. Тако бар тврде бројни немачки медији. Хамес је нешто пре 14 часова прошао медицинске прегледе и завршио велики трансфер, где би требало да оживи каријеру.

"Јако смо срећни да саопштимо да је овај трансфер завршен. Долазак Хамеса Родригеза велика је ствар за нас и нашег тренера Карла Анћелотија, пошто су њих двојица одлично сарађивали у Мадриду. Хамес је фантастичан, разноврстан играч. Врло је опасан индивидуално, али зна да обезбеди велики број прилика саиграчима и голова. С овим трансфером подићи ћемо квалитет целог тима", изјавио је први човек клуба Карл Хајнц Румениге. 

Хамес ће се у најскорије време прикључити новом тиму и саиграчима, а играће и припремни турнир у Сингапуру који почиње у недељу. 

Тако је стављена тачка на велику трансфер сагу која се дуго провлачила по медијима. Првобитно је било приче око тога да је Бајерн спреман да издвоји 70.000.000 евра, али је немачки шампион успео драстично да умањи цену, иако је Реал тражио искључиво 75.000.000 евра. 

Добродошлицу Хамесу Родригезу већ је поручио и Матс Хумелс, који је вест о трансферу колумбијског аса дочекао с великим одушевљењем. 

Један од три највећа трансфера овог лета, дефинитивно!

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар