Zvanično: Erupcija!!! Hames Rodrigez u Bajernu!

Gotovo je!

Fudbal 11.07.2017 | 15:30
Zvanično: Erupcija!!! Hames Rodrigez u Bajernu!
Bajern je najjači - kada krene u pregovore, sve završava za manje od 24 časa! 

Nepuni dan pošto je jedna kolumbijska televizija objavila da će Bajern krenuti po potpis Hamesa Rodrigeza, a madridska Marka to potvrdila nešto pre podneva, na zvaničnom sajtu bavarskog giganta osvanula je sledeća vest - Hames je naš! 

Formula je sledeća - dvogodišnja pozajmica vredna 10.000.000 evra, uz opciju kupovine juna 2019. godine! I to za samo 35.200.000 evra. Tako bar tvrde brojni nemački mediji. Hames je nešto pre 14 časova prošao medicinske preglede i završio veliki transfer, gde bi trebalo da oživi karijeru.

"Jako smo srećni da saopštimo da je ovaj transfer završen. Dolazak Hamesa Rodrigeza velika je stvar za nas i našeg trenera Karla Anćelotija, pošto su njih dvojica odlično sarađivali u Madridu. Hames je fantastičan, raznovrstan igrač. Vrlo je opasan individualno, ali zna da obezbedi veliki broj prilika saigračima i golova. S ovim transferom podići ćemo kvalitet celog tima", izjavio je prvi čovek kluba Karl Hajnc Rumenige. 

Hames će se u najskorije vreme priključiti novom timu i saigračima, a igraće i pripremni turnir u Singapuru koji počinje u nedelju. 

Tako je stavljena tačka na veliku transfer sagu koja se dugo provlačila po medijima. Prvobitno je bilo priče oko toga da je Bajern spreman da izdvoji 70.000.000 evra, ali je nemački šampion uspeo drastično da umanji cenu, iako je Real tražio isključivo 75.000.000 evra. 

Dobrodošlicu Hamesu Rodrigezu već je poručio i Mats Humels, koji je vest o transferu kolumbijskog asa dočekao s velikim oduševljenjem. 

Jedan od tri najveća transfera ovog leta, definitivno!

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar