Нека дрхти Европа: Бајерн кренуо по Хамеса!

Разлика је у 5. 000. 000 евра, а кључ држи Мората! Све је спремно за нову фудбалску експлозију!

Фудбал 11.07.2017 | 14:15
Нека дрхти Европа: Бајерн кренуо по Хамеса!
Када је главни и одговорни уредник једне колумбијске телевизије претходне ноћи обелоданио да ће Бајерн кренути у офанзиву на Хамеса Родригеза, многи су били обазриви са баратањем ове информације. Али, када исту ствар потврди и објави Марка као главну вест, онда је јасно да ту нема само дима, већ да ватра увелико гори!

Угледни мадридски лист добро је обавештен о практично свим дешавањима у Реалу и традиционално је наклоњен Краљевском клубу. Управо зато и треба веровати у веродостојност следеће вести - Карло Анћелоти кренуо је по потпис колумбијског офанзивца. Италијански стручњак по сваку цену жели Хамеса, са којим је имао фантастичну сарадњу у Реалу и који га је лета 2014. године и довео у Мадрид из Монака за чак 80.000.000 евра. 

Хамес је већ направио корак и по на излазним вратима клуба, био је на прагу преласка у Манчестер јунајтед, али се цео посао на крају изјаловио. У међувремену су се појавили Пари Сен Жермен, Арсенал и Челси, али изгледа да нико од наведених није тако озбиљан у намери да купи Хамеса као Бајерн! Његов трансфер из Реала требало би да буде додатно убрзан доласком суперталентованог Данија Себаљоса из Бетиса, чиме ће управо Хамес бити истиснут чак и са клупе шампиона Европе. 

Бајерн се за овај потез одлучио после све извесније изгубљене трке за потпис Алексиса Санчеза, који ће наводно остати у Арсеналу после доласка Александра Лаказета. 

Како се наводи, разлика између жеља два гиганта је у 5.000.000 евра. Бајерн је спремио 70.000.000 евра за трансфер и сматра да је то адекватна сума новца за играча који иза себе има турбулентну сезону. С друге стране, Реал Мадрид је зацепио 75.000.000 евра као обештећење и нема намеру да иде ни цент испод ове суме новца. А Челси се појавио као нови купац, пошто је Манчестер јунајтед довео Ромелуа Лукакуа. 

Е сад, ситуацију би могла да промени евентуална Челсијева куповина Алвара Морате. Реал је ту нешто флексибилнији, а цена се креће у рангу између 75.000.000 и 85.000.000 евра. Уколико би Реал успео да извуче од Челсија бар 80.000.000 евра, онда ће спустити Бајерну цену за тих пет милиона. 

Дакле, Реалу се може да диктира ритам, а сада је на Челсију и Бајерну да изаберу пут којим желе да иду. 

Биће паклено. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар