Neka drhti Evropa: Bajern krenuo po Hamesa!

Razlika je u 5. 000. 000 evra, a ključ drži Morata! Sve je spremno za novu fudbalsku eksploziju!

Fudbal 11.07.2017 | 14:15
Neka drhti Evropa: Bajern krenuo po Hamesa!
Kada je glavni i odgovorni urednik jedne kolumbijske televizije prethodne noći obelodanio da će Bajern krenuti u ofanzivu na Hamesa Rodrigeza, mnogi su bili obazrivi sa baratanjem ove informacije. Ali, kada istu stvar potvrdi i objavi Marka kao glavnu vest, onda je jasno da tu nema samo dima, već da vatra uveliko gori!

Ugledni madridski list dobro je obavešten o praktično svim dešavanjima u Realu i tradicionalno je naklonjen Kraljevskom klubu. Upravo zato i treba verovati u verodostojnost sledeće vesti - Karlo Anćeloti krenuo je po potpis kolumbijskog ofanzivca. Italijanski stručnjak po svaku cenu želi Hamesa, sa kojim je imao fantastičnu saradnju u Realu i koji ga je leta 2014. godine i doveo u Madrid iz Monaka za čak 80.000.000 evra. 

Hames je već napravio korak i po na izlaznim vratima kluba, bio je na pragu prelaska u Mančester junajted, ali se ceo posao na kraju izjalovio. U međuvremenu su se pojavili Pari Sen Žermen, Arsenal i Čelsi, ali izgleda da niko od navedenih nije tako ozbiljan u nameri da kupi Hamesa kao Bajern! Njegov transfer iz Reala trebalo bi da bude dodatno ubrzan dolaskom supertalentovanog Danija Sebaljosa iz Betisa, čime će upravo Hames biti istisnut čak i sa klupe šampiona Evrope. 

Bajern se za ovaj potez odlučio posle sve izvesnije izgubljene trke za potpis Aleksisa Sančeza, koji će navodno ostati u Arsenalu posle dolaska Aleksandra Lakazeta. 

Kako se navodi, razlika između želja dva giganta je u 5.000.000 evra. Bajern je spremio 70.000.000 evra za transfer i smatra da je to adekvatna suma novca za igrača koji iza sebe ima turbulentnu sezonu. S druge strane, Real Madrid je zacepio 75.000.000 evra kao obeštećenje i nema nameru da ide ni cent ispod ove sume novca. A Čelsi se pojavio kao novi kupac, pošto je Mančester junajted doveo Romelua Lukakua. 

E sad, situaciju bi mogla da promeni eventualna Čelsijeva kupovina Alvara Morate. Real je tu nešto fleksibilniji, a cena se kreće u rangu između 75.000.000 i 85.000.000 evra. Ukoliko bi Real uspeo da izvuče od Čelsija bar 80.000.000 evra, onda će spustiti Bajernu cenu za tih pet miliona. 

Dakle, Realu se može da diktira ritam, a sada je na Čelsiju i Bajernu da izaberu put kojim žele da idu. 

Biće pakleno. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar