Растанак са Партизаном, па три пропале пробе!

Коначно потписао Седрик Гогуа! Снажни штопер потписао за један од најбогатијих казахстанских клубова.

Фудбал 13.07.2017 | 08:00
Растанак са Партизаном, па три пропале пробе!
Није Актобе, није Ростов, није ни летонска Рига, али јесте Каират из Алматија. Лутао је последњих дана некадашњи штопер Партизана Седерик Гогуа од клуба до клуба, покушавао да пронађе мирну луку и чини се да је коначно „убо“ прави уговор.

Популарни Доминатор је после неуспеле пробе у Ростову потписао уговор са једним од најбољих казахстанских клубова Каиратом из Алматија. Ту информацију је тамошњим порталима потврдио и менаџер снажног штопера Димитриј Сељчук. Заједно са Гогуом уговор са Каиратом потписао је репрезентативац Малија Мухамед Конате.

„Веома сам задовољан што су ова два момка потписали уговоре са Каиратом. Клуб из Алматија је веома амбициозан, тако да ће ово бити корисно партнерство за обе стране. За Гогоу могу да кажем да је изузетно јак играч и да може да много да напредује. Он је дошао у Каират као слободан играч“, поручио је Сељчук.

Подсетимо, септембра 2016. Седрик Гогуа је направио озбиљан прекршај као члан црно-белих, ухваћен је у вожњи у алкохолисаном стању, после чега је напустио Партизан. У међувремену је покушао да се избори за уговоре на пробама у кијевском Динаму, казахстанском Актобеу и летонској Риги. Није вредело. Међутим, на крају је успео да се избори за уговор у врло пристојном клубу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар