Rastanak sa Partizanom, pa tri propale probe!

Konačno potpisao Sedrik Gogua! Snažni štoper potpisao za jedan od najbogatijih kazahstanskih klubova.

Fudbal 13.07.2017 | 08:00
Rastanak sa Partizanom, pa tri propale probe!
Nije Aktobe, nije Rostov, nije ni letonska Riga, ali jeste Kairat iz Almatija. Lutao je poslednjih dana nekadašnji štoper Partizana Sederik Gogua od kluba do kluba, pokušavao da pronađe mirnu luku i čini se da je konačno „ubo“ pravi ugovor.

Popularni Dominator je posle neuspele probe u Rostovu potpisao ugovor sa jednim od najboljih kazahstanskih klubova Kairatom iz Almatija. Tu informaciju je tamošnjim portalima potvrdio i menadžer snažnog štopera Dimitrij Seljčuk. Zajedno sa Goguom ugovor sa Kairatom potpisao je reprezentativac Malija Muhamed Konate.

„Veoma sam zadovoljan što su ova dva momka potpisali ugovore sa Kairatom. Klub iz Almatija je veoma ambiciozan, tako da će ovo biti korisno partnerstvo za obe strane. Za Gogou mogu da kažem da je izuzetno jak igrač i da može da mnogo da napreduje. On je došao u Kairat kao slobodan igrač“, poručio je Seljčuk.

Podsetimo, septembra 2016. Sedrik Gogua je napravio ozbiljan prekršaj kao član crno-belih, uhvaćen je u vožnji u alkoholisanom stanju, posle čega je napustio Partizan. U međuvremenu je pokušao da se izbori za ugovore na probama u kijevskom Dinamu, kazahstanskom Aktobeu i letonskoj Rigi. Nije vredelo. Međutim, na kraju je uspeo da se izbori za ugovor u vrlo pristojnom klubu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar