Шефовска порука Хамилтону...

Гази, потрошио сву злу карму! Преседан се десио. Први човек Мерцедеса признаје техничке грешке које су Британца удаљиле са подијума на две трке.

Остали спортови 14.07.2017 | 20:15
Шефовска порука Хамилтону...
Прати га малер! То за Луиса Хамилтона мисле Тото Волф и Ники Лауда, главнокомандујућа лица Мерцедес АМГ Петронаса. Наиме, они не могу другачије да објасне ситуацију која статистички бележи да се две узастопне трке без Луиса од Британије на подијуму нису дешавале још од 2013. године.

“По мом мишљењу Луис је потрошио сву лошу срећу коју можете имати. Изневерили смо га са наслоном за главу, изневерили смо га са мјењачем. Сад је време да се повратимо и надамо се да ће се то догодити на Силверстоуну”, констатује Тото Волф, директор Мерцедес АМГ Петронаса, а ми додајемо да је Хамилтон у Аустрији стартовао са осмог места. Наиме, он је освојио трећу стартну позицију, али је померен за пет места у гриду због замене трансмисије. Дајмлер је крив.

“Генерално мислим да није имао добар период у последње време.  У Аустрији је имао проблема с болидом и гумама, раније са мјењачем и наслоном за главу… Време је да се то промени. Луис је још увек у борби. Није ни половина првенства, а има још 275 бодова на располагању. Наш циљ је да га што боље спремимо за Силверстоун“, закључио је Луисов шеф.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар