Šefovska poruka Hamiltonu...

Gazi, potrošio svu zlu karmu! Presedan se desio. Prvi čovek Mercedesa priznaje tehničke greške koje su Britanca udaljile sa podijuma na dve trke.

Ostali sportovi 14.07.2017 | 20:15
Šefovska poruka Hamiltonu...
Prati ga maler! To za Luisa Hamiltona misle Toto Volf i Niki Lauda, glavnokomandujuća lica Mercedes AMG Petronasa. Naime, oni ne mogu drugačije da objasne situaciju koja statistički beleži da se dve uzastopne trke bez Luisa od Britanije na podijumu nisu dešavale još od 2013. godine.

“Po mom mišljenju Luis je potrošio svu lošu sreću koju možete imati. Izneverili smo ga sa naslonom za glavu, izneverili smo ga sa mjenjačem. Sad je vreme da se povratimo i nadamo se da će se to dogoditi na Silverstounu”, konstatuje Toto Volf, direktor Mercedes AMG Petronasa, a mi dodajemo da je Hamilton u Austriji startovao sa osmog mesta. Naime, on je osvojio treću startnu poziciju, ali je pomeren za pet mesta u gridu zbog zamene transmisije. Dajmler je kriv.

“Generalno mislim da nije imao dobar period u poslednje vreme.  U Austriji je imao problema s bolidom i gumama, ranije sa mjenjačem i naslonom za glavu… Vreme je da se to promeni. Luis je još uvek u borbi. Nije ni polovina prvenstva, a ima još 275 bodova na raspolaganju. Naš cilj je da ga što bolje spremimo za Silverstoun“, zaključio je Luisov šef.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar