Трансфер бомба из Мадрида: Фабињо за 45.000.000 евра!

Манчестер Јунајтед, ПСЖ остали клубови могу да забораве на Бразилца!

Фудбал 11.07.2017 | 17:15
Трансфер бомба из Мадрида: Фабињо за 45.000.000 евра!
Најновија вест из Мадрида гласи: Атлетико Мадрид је договорио трансфер бразилског везисте Фабиња из Монака!

Играч који је овог лета довођен у везу са бројним великим клубовима би на крају требало да појача Симеонеов тим. Мадридски спортски дневник АС доноси ексклузиву да је Атлетико постигао дговор са Монаком око Фабиња и да ће Кнежевима платити 45.000.000 евра за обештећење. Атлетико је том понудом успео да победи конкуренцију у виду Манчестер Јунајтеда, Манчестер Ситија, Пари Сен Жермена који суз желели Фабиња. ПСЖ је хтео да плати и 50.000.000 евра, али у Монаку нису желели да појачавају директног конкурента. Атлетико је извукао предност из тог ривалитета…

Симеоне је инситирао на довођењу играча Фабињових карактеристика с обзиром да за две позиције у везном реду конкуришу искусни Габи, Аугусто Фернандез који има проблема са повредама и млади Краневитер који још није убедио тренера да заслужује велику улогу.

Остаје сада да се клуб договори са Фабињом и његовим представницима, али то би требало да буде лакши део посла.

Наравно, Фабињо се неће овог лета преселити у Атлетико с обзиром да мадридски клуб има забрану регистрације играча до јануара. Највероватнија опција је да ће негде на позајмицу до тада, а није искључено и да остане у Монаку.

Иначе, Фабињо је пре Монака био члан Реал Мадрида у којем је код Муриња и дебитовао у Примери, али није добио шансу за битнију улогу. Сада ће имати шансу да покаже Краљевићима шта су пропустили. Претходне сезоне је био један од кључних играча Монака у походу на титулу и до полуфинала Лиге шампиона.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар