Transfer bomba iz Madrida: Fabinjo za 45.000.000 evra!

Mančester Junajted, PSŽ ostali klubovi mogu da zaborave na Brazilca!

Fudbal 11.07.2017 | 17:15
Transfer bomba iz Madrida: Fabinjo za 45.000.000 evra!
Najnovija vest iz Madrida glasi: Atletiko Madrid je dogovorio transfer brazilskog veziste Fabinja iz Monaka!

Igrač koji je ovog leta dovođen u vezu sa brojnim velikim klubovima bi na kraju trebalo da pojača Simeoneov tim. Madridski sportski dnevnik AS donosi ekskluzivu da je Atletiko postigao dgovor sa Monakom oko Fabinja i da će Kneževima platiti 45.000.000 evra za obeštećenje. Atletiko je tom ponudom uspeo da pobedi konkurenciju u vidu Mančester Junajteda, Mančester Sitija, Pari Sen Žermena koji suz želeli Fabinja. PSŽ je hteo da plati i 50.000.000 evra, ali u Monaku nisu želeli da pojačavaju direktnog konkurenta. Atletiko je izvukao prednost iz tog rivaliteta…

Simeone je insitirao na dovođenju igrača Fabinjovih karakteristika s obzirom da za dve pozicije u veznom redu konkurišu iskusni Gabi, Augusto Fernandez koji ima problema sa povredama i mladi Kraneviter koji još nije ubedio trenera da zaslužuje veliku ulogu.

Ostaje sada da se klub dogovori sa Fabinjom i njegovim predstavnicima, ali to bi trebalo da bude lakši deo posla.

Naravno, Fabinjo se neće ovog leta preseliti u Atletiko s obzirom da madridski klub ima zabranu registracije igrača do januara. Najverovatnija opcija je da će negde na pozajmicu do tada, a nije isključeno i da ostane u Monaku.

Inače, Fabinjo je pre Monaka bio član Real Madrida u kojem je kod Murinja i debitovao u Primeri, ali nije dobio šansu za bitniju ulogu. Sada će imati šansu da pokaže Kraljevićima šta su propustili. Prethodne sezone je bio jedan od ključnih igrača Monaka u pohodu na titulu i do polufinala Lige šampiona.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar