Човјек у бијелом који ће јаз Реала и Атлетика учинити још дубљим!

Тео Ернандез шест година на Сантјаго Бернабеуу.

Фудбал 11.07.2017 | 11:15
Човјек у бијелом који ће јаз Реала и Атлетика учинити још дубљим!
Посебна церемонија направљена је при представљању Теа Ернандеза на Сантјаго Бернабеуу. Купио је Краљевски клуб играча који ће бити залог за будућност, има само 19 година и представља право благо клуба. Али, овом церемонијом као да је Реал желео додатно да стане на жуљ Атлетико Мадриду који није могао да задржи овог играча јер је Реал исплатио откупну клаузулу од око 30.000.000 евра.

Престављању је присуствовао и Флорентино Перез.

"Честитам ти што си сада фудбалер Реал Мадрида који сада поседује твој таленат. Први и најважније, желео си да дођеш овде и да браниш наш грб. Иако су други велики клубови желели да те доведу", рекао је Перез.

А ни Тео Ернандез није крио одушевљење својом новом средином. Све је описао врло једноставно - да је дошао у најбољи клуб на свету.

"Много хвала председнику, навијачима и играчима на добродошлици. Веома сам срећан што сам дошао у најбољи клуб на свету. Дошао сам овде да учим и да радимо заједно како бисмо освојили много трофеја", рекао је Ернандез.

Он се обавезао на верност на шест година. Откупна клаузула је била 24.000.000 евра, али када је Реал видео како је Тео играо у Алавесу на позајмици, није имао дилему. Па чак и да плати преко те суме.

Тео је први пут после 17 година и Сантијага Соларија играч Атлетика који је директно из црвено-белог Мадрида прешао у Реал. Бориће се са Марселом за место првог левог бека.

Страшан потез Реала.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар