Čovjek u bijelom koji će jaz Reala i Atletika učiniti još dubljim!

Teo Ernandez šest godina na Santjago Bernabeuu.

Fudbal 11.07.2017 | 11:15
Čovjek u bijelom koji će jaz Reala i Atletika učiniti još dubljim!
Posebna ceremonija napravljena je pri predstavljanju Tea Ernandeza na Santjago Bernabeuu. Kupio je Kraljevski klub igrača koji će biti zalog za budućnost, ima samo 19 godina i predstavlja pravo blago kluba. Ali, ovom ceremonijom kao da je Real želeo dodatno da stane na žulj Atletiko Madridu koji nije mogao da zadrži ovog igrača jer je Real isplatio otkupnu klauzulu od oko 30.000.000 evra.

Prestavljanju je prisustvovao i Florentino Perez.

"Čestitam ti što si sada fudbaler Real Madrida koji sada poseduje tvoj talenat. Prvi i najvažnije, želeo si da dođeš ovde i da braniš naš grb. Iako su drugi veliki klubovi želeli da te dovedu", rekao je Perez.

A ni Teo Ernandez nije krio oduševljenje svojom novom sredinom. Sve je opisao vrlo jednostavno - da je došao u najbolji klub na svetu.

"Mnogo hvala predsedniku, navijačima i igračima na dobrodošlici. Veoma sam srećan što sam došao u najbolji klub na svetu. Došao sam ovde da učim i da radimo zajedno kako bismo osvojili mnogo trofeja", rekao je Ernandez.

On se obavezao na vernost na šest godina. Otkupna klauzula je bila 24.000.000 evra, ali kada je Real video kako je Teo igrao u Alavesu na pozajmici, nije imao dilemu. Pa čak i da plati preko te sume.

Teo je prvi put posle 17 godina i Santijaga Solarija igrač Atletika koji je direktno iz crveno-belog Madrida prešao u Real. Boriće se sa Marselom za mesto prvog levog beka.

Strašan potez Reala.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar