Испала са Вимблдона, али сви причају о њој!

Словеначка тенисерка Полона Херцог привлачи пажњу јавности.

Тенис 12.07.2017 | 11:30
Испала са Вимблдона, али сви причају о њој!
Полона Херцог заузима 265. место на WТА листи, али многи љубитељи тениса знају за њу.

Плавокоса Словенка, рођена пре 26 година у Марибору, поседује нешто због чега одмах "упада у очи".

Најмање седам тениесерки на WТА туру имају исцртану тетоважу, која је видљива, много више тенисера одлучило се за исту ствар, али је Полона једна од најосликаванијих у свету тениса.

Има популаран "рукав" на десној руци, а на левој у процесу је прављења другог.

Полона има, између осталог, исцртану ружу, лобању, уљану лампу, велико перо, део женског лица... Стручњаци оцењују диван црно-сиви рад.

Али Полона тврди да није увек било тако. У интервјуу за словеначке медије рекла је да је прву тетоважу направила са 18 година и да је то била мала слика, која је касније избледела и коју је покрила новом већом тетоважом.

Словенка је открила да увек дуго "вага" шта да истетовира, и тек када добро процени и нађе доброг мајстора, оде на "цртање".

"Свака моја тетоважа има значење и свака слика или реч говоре за себе", навела је Полона.

Она каже да људи различито реагују.

"Колико људи, толико и мишљења. Али то је и нормално. Често добијам комплименте на рачун тетоважа, за шта је свакако највећа заслуга мајстора који је ради, али има и оних којима се то сигурно не допада, па не коментаришу. То је ствар укуса и интересовања. У спортским круговима тетоваже су свуда присустне, и код мушкараца и код жена, све чешће последњих година, без обзира на спорт", навела је словеначка тенисерка.

ПРВО ПРИВРЕМЕНА...

Полона има и савет за оне који немају тетоваже на телу, а можда би желели даих имају. "Пре него што одлучите да урадите 'тату' морате бити 100 одсто сигурни да је то слика коју желите и да временом вам неће постати досадна. Зато је можда најбоље да се прво уради привремена тетоважа како би се стекла бар нека представа о томе како ће то изгледати. Ако сте сигурни да је то то, одлучите се за најбољег мајстора, јер ћете тако уштедети новац", порука је Полоне Херцог.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар