Ispala sa Vimbldona, ali svi pričaju o njoj!

Slovenačka teniserka Polona Hercog privlači pažnju javnosti.

Tenis 12.07.2017 | 11:30
Ispala sa Vimbldona, ali svi pričaju o njoj!
Polona Hercog zauzima 265. mesto na WTA listi, ali mnogi ljubitelji tenisa znaju za nju.

Plavokosa Slovenka, rođena pre 26 godina u Mariboru, poseduje nešto zbog čega odmah "upada u oči".

Najmanje sedam tenieserki na WTA turu imaju iscrtanu tetovažu, koja je vidljiva, mnogo više tenisera odlučilo se za istu stvar, ali je Polona jedna od najoslikavanijih u svetu tenisa.

Ima popularan "rukav" na desnoj ruci, a na levoj u procesu je pravljenja drugog.

Polona ima, između ostalog, iscrtanu ružu, lobanju, uljanu lampu, veliko pero, deo ženskog lica... Stručnjaci ocenjuju divan crno-sivi rad.

Ali Polona tvrdi da nije uvek bilo tako. U intervjuu za slovenačke medije rekla je da je prvu tetovažu napravila sa 18 godina i da je to bila mala slika, koja je kasnije izbledela i koju je pokrila novom većom tetovažom.

Slovenka je otkrila da uvek dugo "vaga" šta da istetovira, i tek kada dobro proceni i nađe dobrog majstora, ode na "crtanje".

"Svaka moja tetovaža ima značenje i svaka slika ili reč govore za sebe", navela je Polona.

Ona kaže da ljudi različito reaguju.

"Koliko ljudi, toliko i mišljenja. Ali to je i normalno. Često dobijam komplimente na račun tetovaža, za šta je svakako najveća zasluga majstora koji je radi, ali ima i onih kojima se to sigurno ne dopada, pa ne komentarišu. To je stvar ukusa i interesovanja. U sportskim krugovima tetovaže su svuda prisustne, i kod muškaraca i kod žena, sve češće poslednjih godina, bez obzira na sport", navela je slovenačka teniserka.

PRVO PRIVREMENA...

Polona ima i savet za one koji nemaju tetovaže na telu, a možda bi želeli daih imaju. "Pre nego što odlučite da uradite 'tatu' morate biti 100 odsto sigurni da je to slika koju želite i da vremenom vam neće postati dosadna. Zato je možda najbolje da se prvo uradi privremena tetovaža kako bi se stekla bar neka predstava o tome kako će to izgledati. Ako ste sigurni da je to to, odlučite se za najboljeg majstora, jer ćete tako uštedeti novac", poruka je Polone Hercog.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar