Волтерс у орбити Уникахе?!

Тим из Малаге тражи плејмејкера, а доскорашњи играч Црвене звезде је на листи могућих аквизиција.

Кошарка 13.07.2017 | 16:15
Волтерс у орбити Уникахе?!
Уникаха је довела Драгана Милосављевића и Ђорђија Шермандинија и тако уз вероватан долазак Сасу Салина комплетирао тим за наредну сезону. Остало је само да се реши још једно питање, али изузетно важно - плејмејкер. А како пише лист Ла Опинион де Малага једна од опција за Уникаху је Нејт Волтерс, доскорашњи кошаркаш Црвене звезде ком је истекао уговор са црвено-белима.

Дакле, сада је слободан играч.

Клуб је гледао играче у Летњој лиги, а поред тога већ има листу потенцијалних кандидата. И на тој листи се налази име Нејта Волтерса, 26-годишњег америчког плејмејкера. Он није једина опција, али је једна од најзанимљивијих за клуб због односа цена-квалитет. И зато што би због начина игре могао да буде по укусу Ђоана Плазе.

Истичу се његове мирне партије, и добра игра на оба краја терена, као и да је напредовао у шуту. Профил је играча који би “легао” Уникахи.

Поред Волтерса Уникаха је показала интерес и за Ерика Грина који је прошле сезоне играо за Олимпијакос, али ће га сада напустити. Он је другачији играч од Волтерса,  фокусиранији на давање кошева, доста скупљи, а за Грина се интересује и Валенсија.

Клубу из Малаге су се до сада нудили и играчи попут Доминика Вејтерса, Брајса Котона и Џастина Дентмона.

Прошле сезоне у дресу Звезде Волтерс је имао учинак од седам поена, два скока и две асистенције за 15 минута у игри.

У каријери је још играо и за Милвоки, Њу Орлеанс, Бешкикташ, Денвер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар