Volters u orbiti Unikahe?!

Tim iz Malage traži plejmejkera, a doskorašnji igrač Crvene zvezde je na listi mogućih akvizicija.

Košarka 13.07.2017 | 16:15
Volters u orbiti Unikahe?!
Unikaha je dovela Dragana Milosavljevića i Đorđija Šermandinija i tako uz verovatan dolazak Sasu Salina kompletirao tim za narednu sezonu. Ostalo je samo da se reši još jedno pitanje, ali izuzetno važno - plejmejker. A kako piše list La Opinion de Malaga jedna od opcija za Unikahu je Nejt Volters, doskorašnji košarkaš Crvene zvezde kom je istekao ugovor sa crveno-belima.

Dakle, sada je slobodan igrač.

Klub je gledao igrače u Letnjoj ligi, a pored toga već ima listu potencijalnih kandidata. I na toj listi se nalazi ime Nejta Voltersa, 26-godišnjeg američkog plejmejkera. On nije jedina opcija, ali je jedna od najzanimljivijih za klub zbog odnosa cena-kvalitet. I zato što bi zbog načina igre mogao da bude po ukusu Đoana Plaze.

Ističu se njegove mirne partije, i dobra igra na oba kraja terena, kao i da je napredovao u šutu. Profil je igrača koji bi “legao” Unikahi.

Pored Voltersa Unikaha je pokazala interes i za Erika Grina koji je prošle sezone igrao za Olimpijakos, ali će ga sada napustiti. On je drugačiji igrač od Voltersa,  fokusiraniji na davanje koševa, dosta skuplji, a za Grina se interesuje i Valensija.

Klubu iz Malage su se do sada nudili i igrači poput Dominika Vejtersa, Brajsa Kotona i Džastina Dentmona.

Prošle sezone u dresu Zvezde Volters je imao učinak od sedam poena, dva skoka i dve asistencije za 15 minuta u igri.

U karijeri je još igrao i za Milvoki, Nju Orleans, Beškiktaš, Denver.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar