Торес увјерен: Атлетико може да освоји све!

Нападач Атлетико Мадрида Фернандо Торес истакао је након потписивања уговора са клубом да следећа сезона може да буде само боља од прошле.

Фудбал 11.07.2017 | 16:00
Торес увјерен: Атлетико може да освоји све!
Атлетико је био конкурентан и у ЛаЛиги и у Лиги шампиона претходних година, али је последњу сезону завршио као трећи 15 бодова иза водећег Реала и 12 иза другопласиране Барселоне.

Торес се "Јорганџијама" обавезао на још годину дана.

"Волео бих да играм овде заувек и да то радим на високом нивоу, у клубу у коме желим да будем, у коме сам мотивисан и уживам. Сваки детаљ је важан, играње на Калдерону по последњи пут, када сваки меч пре тога буде успомене и осећања...", каже Торес, а преносе шпански медији. 

Атлетико се сели на нови стадион Ванда Метрополитано, који после 51 године постаје домаћи терен и мења Висенте Калдерон. Управо на Калдерону је и Фернандо Торес афирмисан као играч. Атлетико ће нешто више д 54.000 места заменити стадионом капацитета 70.000 места. 

"Нови стадион? Хоћу да започнемо нову еру одмах, желео бих да видим нови стадион испуњен навијачима и да сачувамо свој идентитет. Остајање овде бар још једну сезону је узбудљиво јер не можете увек да будете тамо где желите да будете, а ја ту шансу имам макар још годину дана", рекао је Торес. 

Он је истакао да се нада како ће бити још успешних година, али да ће следећу сезону играти као да је последња. По његовом мишљењу, тим ће и следеће сезоне бити јак као минулих сезона. 

"Показали смо да можемо да се боримо за све констатнтно долазећи до полуфинала Лиге шампиона. Бићемо заједно још годину дана и наши резултати могу да буду само позитивнији. Размишљам оптимистично и позитивно, има и неких младих играча који могу само да напредују у односу на прошлу сезону", закључио је популарни Ел Нињо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар