Tores uvjeren: Atletiko može da osvoji sve!

Napadač Atletiko Madrida Fernando Tores istakao je nakon potpisivanja ugovora sa klubom da sledeća sezona može da bude samo bolja od prošle.

Fudbal 11.07.2017 | 16:00
Tores uvjeren: Atletiko može da osvoji sve!
Atletiko je bio konkurentan i u LaLigi i u Ligi šampiona prethodnih godina, ali je poslednju sezonu završio kao treći 15 bodova iza vodećeg Reala i 12 iza drugoplasirane Barselone.

Tores se "Jorgandžijama" obavezao na još godinu dana.

"Voleo bih da igram ovde zauvek i da to radim na visokom nivou, u klubu u kome želim da budem, u kome sam motivisan i uživam. Svaki detalj je važan, igranje na Kalderonu po poslednji put, kada svaki meč pre toga bude uspomene i osećanja...", kaže Tores, a prenose španski mediji. 

Atletiko se seli na novi stadion Vanda Metropolitano, koji posle 51 godine postaje domaći teren i menja Visente Kalderon. Upravo na Kalderonu je i Fernando Tores afirmisan kao igrač. Atletiko će nešto više d 54.000 mesta zameniti stadionom kapaciteta 70.000 mesta. 

"Novi stadion? Hoću da započnemo novu eru odmah, želeo bih da vidim novi stadion ispunjen navijačima i da sačuvamo svoj identitet. Ostajanje ovde bar još jednu sezonu je uzbudljivo jer ne možete uvek da budete tamo gde želite da budete, a ja tu šansu imam makar još godinu dana", rekao je Tores. 

On je istakao da se nada kako će biti još uspešnih godina, ali da će sledeću sezonu igrati kao da je poslednja. Po njegovom mišljenju, tim će i sledeće sezone biti jak kao minulih sezona. 

"Pokazali smo da možemo da se borimo za sve konstatntno dolazeći do polufinala Lige šampiona. Bićemo zajedno još godinu dana i naši rezultati mogu da budu samo pozitivniji. Razmišljam optimistično i pozitivno, ima i nekih mladih igrača koji mogu samo da napreduju u odnosu na prošlu sezonu", zaključio je popularni El Ninjo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar