Шпановићева: Због ове даске сам се повриједила!

Српска атлетичарка Ивана Шпановић љута је јер је због даске за одраз у Лозани, морала да се повуче после прве серије на митингу Дијамантске лиге у Лондону.

Остали спортови 10.07.2017 | 14:15
Шпановићева: Због ове даске сам се повриједила!
У престоници Уједињеног Краљевства из прве је скочила 6,88 метара што је било довољно за друго место.

Стопало ју је болело, па је одлучила да после прве серије не скаче више. Разлог за бол у стопалу је висока даска за одраз у Лозани пре три дана када је Шпановић победила.

Српска атлетичарка је већ после прве серије у Лозани доживела пех, а на исту даску су се жалиле и друге атлетичарке. Она је тада пропустила пету серију, па је у Лондону било питање хоће ли уопште учествовати. 

Скакала је, али је бол овог пута био јачи. 

"Ивана је осетила много јачи бол него у Лозани у току првог скока И одлучили смо да одмах прекинемо такмичење јер нисмо желели да било шта ризикујемо у наставку. Овај резултат је добар показатељ форме, обезбедила је нове бодове за финални митинг у Бриселу тако да је на неки начин циљ испуњен. Са нама је доктор Ђуровић који ће одредити терапију И одмах после неопходних третмана наставићемо са припремама за светско првенство које ћемо одрадити у Словачкој", рекао је тренер Горан Обрадовић. 

На друштвеној мрежи Инстаграм поставила је фотографију даске из Лозане и написала да је даска из Лозане разлог што је повређена. 

"Ова даска у Лозани је разлог што сам повређена. Превисока је у односу на остале даске за одраз. Зато сам и морала да се повучем данас у Лондону. Љута сам јер су овакве ствари неприхватљиве. Јесте да сам се пласирала у финале, али ово је обично ср**е!" написала је Ивана на Инстаграму.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар