Запео човјек да оде из Кине, а како и не би!

Менаџеру, среди обештећење, лако ћу ја за плату! Паулињо очекује да наредне седмице потпише за Барселону.

Фудбал 13.07.2017 | 12:15
Запео човјек да оде из Кине, а како и не би!
Нису успели (још) да убеде Пари Сен Жермен да пусти Марка Вератија, извисили су за Данија Себаљоса из Бетиса, па челници Барселоне ужурбано трагају за првим појачањем овог лета. И поново су активирали опцију ангажовања Бразилца Паулиња из кинеског Гвангџоа.

С тим што, за разлику од прве понуде, коју су Азијати одбили, сад 29-годишњи везиста наваљује да се трансфер што пре реализује.

„Добио сам јединствену прилику да играм за Барселону, заједно са неким од најбољих фудбалера света. Морам да причам са председником свог клуба. Откако сам добио понуду из Каталоније никако да престанем да мислим о њој. Надам се да ће се све завршити наредне седмице“, рекао је Паулињо у интервјуу за Мундо депортиво.

Причао је отворено. Рекли бисмо - нетипично за фудбалере.

„Изненадио сам се кад ми је менаџер, после меча Бразил - Аргентина, саопштио да постоји понуда Барселоне. Желео сам тако нешто и раније, али нисам могао да верујем да ме траже. Отворен сам човекл. Мислим о преласку на Ноу Камп. Клаузула у уговору је 40.000.000 евра, Барселона је понудила 20.000.000 евра, али је Гуангџо одбио. Надам се да ће из другог покушаја бити флексибилнији у преговорима“.

На трансферу инсистира нови тренер Барселоне, Ернесто Валверде. Види Паулиња као испомоћСерхију Бускетсу.

„Менанџер ми је рекао да ће бити нових преговора. Велики број фудбалера уопште не прича на тему трансфера док се они не реализују, али оно што знам јесте да понуда постоји, али да договора још нема. Надам се да ће га бити. Тражио сам од менаџера да убрза преговоре, да се то питање што пре скине с дневног реда, јер се у Кини завршава прелазни рок 14. јула. Ако идем желим да оставим Гвангџоу довољно времена да пронађе замену. Ако се клуибови договоре, ја ћу лако с Барсом“.

Деси ли се тако, Паулињо ће се вратити у Европу после две године, колико је прошло од одласка из Тотенхема,

„За оне који су сумњали у мене... Ако је Барселона заинтересована за фудбалера који игра у Кини, то је зато што је он добар и што људи верују да може да игра у Примери“, један од утицајнијих играча у репрезентацији Бразила.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар