Видео: Како и зашто Роналдо купује дјецу?!

Због чега су му сурогат-мајке родиле троје деце, и колико је то коштало?

Фудбал 11.07.2017 | 22:30
Видео: Како и зашто Роналдо купује дјецу?!
Славни фудбалер Кристијано Роналдо обрадовао је недавно фанове фоткама новорођених близанаца, који су добили имена Ева и Матео.

Објавио је и фотку поносног старијег брата, свог шестогодишњег синчића Кристијаниња.

Јавност не зна ко су мајке ове деце, а веома је вероватно да их деца никада неће упознати.

Одгајају их фудбалер, када је ту, његова мајка Долорес, сестре Алма и Лилијана Катија, и армија дадиља.

Звучи познато? И краљ попа Мајкл Џексон има троје деце, двоје са бившом супругом која му је преписала сва родитељска права, и треће чија мајка никада није представљена јавности.

Познати често користе услуге сурогат-мајки, из најразличитијих разлога. Најчешће се то догоди када нису у стању да зачну или изнесу трудноћу, али неки од њих оптуживани су и да им непознате жене рађају децу да не би морали да "узурпирају" своје пословне распореде.

Али, шта су Кристијанови мотиви?

Објава рођења првог сина запрепастила је јавност, а фудбалер, који је тада имао само 26 година, кратко је рекао да су сва родитељска права пребачена на њега, односно да мајка неће имати никакав контакт са дететом које је "пљунути" фудбалер и носи његово име.

"Дејли мејл" ексклузивно је открио да су близанци, дечак и девојчица, зачети у лабораторији у Лос Анђелесу, чији су документи делом доступни јавности. Међу њима је уговор између "одређеног родитеља", у ком делу је потписан Кристијано Роналдо дос Сантос Авеиро, и "непознате мајке". Лист преноси да је "штиклирано" поље "Сурогат материнство".

То је само део загонетке, јер деца нису рођена у Лос Анђелесу, већ Ла Меси, калифорнијском граду у близини мексичке границе. Тамо изводи из матичне књиге рођених откривају да су девојчица Ева Марија и дечак Матео рођени пре три недеље, она у 9.07, он минут касније. Овај документ решио је један део мистерије, јер су до сада таблоиди нагађали чак да су "наводне близанце" родиле две различите жене.

А њихов старији брат?