Очевидац туче: Срби нису криви

Сведок трагичног догађаја на грчком острву Закинтос у којем је смртно страдао Американац након чега је у оквиру истраге ухапшено шест српских држављана, тврди у изјави за Б92 да је узрок смрти пад младића и да Срби нису кривци.

Регион 09.07.2017 | 10:46
Очевидац туче: Срби нису криви
Очевидац С. Г. Је рекао да је до инцидента дошло када је Американац пришао једној девојци испред бара, која га је потом одбила.

Бар на Закинтосу испред кога се догодила туча са трагичним исходом
"На неких десет метара испред бара била је једна девојка. Он је кренуо је да флертује са њом, на шта је она рекла да је остави на миру. Потом ју је ухватио и исекао некако, да ли је имао неки прстен, нешто тако. Девојци је кренула крв, због чега је група Срба и пришла њему", рекао је очевидац, који се и даље налази на том грчком острву.

С. Г. који иначе ради у бару испред ког се догодила трагедија наводи да је Американац након тога бацио флашу, исекао једног Србина преко лица.

"Крећу они ка њему, на 50 метара су га сустигли, ударили су га пар пута, он је незгодно пао. Пао је тако чудно, да је главом ударио и да му је пукао врат и мислим да је то узрок смрти", додао је С. Г.

Каже и да чак особа која је ударила Американца није српског порекла, већ да је Босанац.

"Он не ради овде, сваке године је на одмору. Полиција је узела снимке из Луч бара и ту постоји доказ ко га је ударио. То се овде често догађа, пуно је туриста", додао је он.

С. Г. наглашава да је све што се догодило "да је један човек ударио главом".

"Срби уопште нису криви. Овај што је ударио уопште није Србин", тврди тај сведок у изјави за Б92.+

(Б92)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Опет Лажно На Србе

09.07.2017 09:36

Боже свашта,па зар је и ово могуће.Зар је потребно да се каже Босанац и шта то значи?Ако Бошњак или Хрват баш добро сто се комшије воле,а ако је Србин онда му дође на исто.Опсно је §то је Американац и што ће Доди остати санкције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

09.07.2017 09:46

Бозе, њих 6 да одбране дјевојку као. Невино цвјеце. Познат је тај балкански синдром 6 на 1

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеx Јонес

09.07.2017 10:42

Агресивни и препотентни американац, сто их је мање, то је боље.

Name

истина

09.07.2017 11:50

Не играјте се са америком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

09.07.2017 21:50

битно је да се национализам провлави кроз све.

ОДГОВОРИТЕ