Велика истина о овим близанцима

Роналдо је недавно постао отац и двоје близанаца, сина Матеа и кћеркице Еве. Близанце му је родила сурогат-мајка, баш као и првог сина, седмогодишњег Кристиана. Од тад па до данас, Роналдови близанци постали су тема о којој се највише прича још од Ромула и Рема.

Свијет 09.07.2017 | 10:17
Велика истина о овим близанцима
Британски таблоид Дејли мејл пише како су прије постојале бројне шпекулације о томе је ли Роналдо геј или не. Мноштво је било гласина о његовој сексуалној оријентацији, упркос томе што га се стално повезивало с лијепим дјевојкама, а никад није јавно представио сурогат мајку своје дјеце.

Па се јавност питала ко је она, је ли сурогат мајка можда његова тајна дјевојка, да ли је Роналдо платио сурогат мајци за дјецу? Само су то нека од питања, тврде Енглези, која занимају свјетску јавност.

Таблоид пише како нико тачно не зна кад и гдје су близанци рођени. Но, споменути таблоид пише како су близанци “зачети” у лабораторију и како их је родила сурогат мајка, што стоји и у документацији која се чува на Врховном суду у Калифорнији у Сан Диегу.

Документ је тајан. Енглези тврде како је судски донесен и запечаћен с датумом 17. маја, што је три седмице прије него што су близанци дошли на свијет. Врховни суд у Калифорнији не жели давати никакве информације о документу, па чак нити имена адвоката који заступају Роналда.

Па гдје су онда близанци рођени, како то дознати? Одговор, тврде Енглези, лежи у родном листу који је јавни документ.

 
“То нас је одвело у Ле Масу, успавану пустињу у Калифорнији која се налази у близини Сан Диега, око 32 километра од мексичке границе. Управо ту су Роналдови близанци рођени, у болници Схарп Гроссмонт. Матео је на свијет стигао први у 9.07 ујутро, док се његова сестрица Ева Марија родила само минуту послије, пишу новинари Дејли Мејла Давид Јонес и Хуго Даниел који су овај случај истражили, а онда и написали текст у Калифорнији.

Родни лист открива и како их је породила докторица Марија Цастилло (59). Она се јако свидјела Роналду и управо је ЦР7 њу хтио као докторицу која ће на свијет донијети његову дјецу, његове “нове љубави у животу”, како је то сам Роналдо истакао.



Роналдова мајка Долорес, која живи у комплексу у Мадриду заједно с Роналдом како би се бринула о Кристиану Роналду Јуниору, је у својој биографији написала како је свог споменутог унука којег јако воли, “покупила” приватним авионом на Флориди и довела га у Шпанију. Аутори овог текста тврде како је то можда био намјерни покушај само како би се збунила јавност и “папараци”, јер родни лист показује како је и он рођен у истој болници као његови брат и сестрица и то 17. јуна 2010. године.

Према адвокату Степхание Цабаллеро, Кристиано Јр. можда је и биолошки брат близанаца, тврди Дејли Мејл, и то из исте скупине ембриона. Сурогат клиника којој се у тексту не спомиње име има спремљену већу количину Роналдових ембрија у случају да славни Португалац буде хтио још дјеце. Јајашца су замрзнута у посебним коморама и на њих се јако пази. Исто тако, Роналдо је јако дуго тражио идеалну сурогат мајку. Пазио како изгледа, да је спортског типа, да је здрава и да нема никакву болести или породичну генезу психичких проблема.

У томе му је помогла његова горе споменута правна заступница, као и једна агенција у Калифорнији гдје је сурогат очинство легално, односно, на њему се може зарадити ако си у тој “бранши”. У Шпанији су, пак, сурогат уговори забрањени, исто као и у Португалу, али у тој земљи прошле године су такве ствари допуштене, односно легалиоване, али само по одређеним околностима. Па је Роналдо склопио “сурогат уговор” са сурогат мајком у Америци.

У Калифорнији, агенција која се бави сурогатством исплаћује око 125.000 фунти за близанце, од тога 35.000 иде мајци. Роналдо је, пише Дејли Мејл, бирао донатора за јајашца (који за то добије 6 000 фунти) у избору од неколико стотина жена чије је фотографије он видио и њихове биографске детаље.

Роналдо се побринуо да сурогат мајка не постане емоционално везана за бебе, јер се јако бојао да у једном тренутку сурогат мајка не одлучи задржати бебе. Зато је све документовао на суду прије него што се “оплодила” сурогат мајка. Потписани су бројни документи, Роналдо ништа није хтио препустити случају.

(Дејли Мејл)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Геј=океј

09.07.2017 08:48

Куд мени није наумпала сурогат мајка, што бих данас био рахат... Ни жене да звоца, нит пунице да јој на силу угађам... Није џабе она стара: Глупи босанац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крк

09.07.2017 10:22

Једном да кажеш и истину јеботеее.....