Velika istina o ovim blizancima

Ronaldo je nedavno postao otac i dvoje blizanaca, sina Matea i kćerkice Eve. Blizance mu je rodila surogat-majka, baš kao i prvog sina, sedmogodišnjeg Kristiana. Od tad pa do danas, Ronaldovi blizanci postali su tema o kojoj se najviše priča još od Romula i Rema.

Svijet 09.07.2017 | 10:17
Velika istina o ovim blizancima
Britanski tabloid Dejli mejl piše kako su prije postojale brojne špekulacije o tome je li Ronaldo gej ili ne. Mnoštvo je bilo glasina o njegovoj seksualnoj orijentaciji, uprkos tome što ga se stalno povezivalo s lijepim djevojkama, a nikad nije javno predstavio surogat majku svoje djece.

Pa se javnost pitala ko je ona, je li surogat majka možda njegova tajna djevojka, da li je Ronaldo platio surogat majci za djecu? Samo su to neka od pitanja, tvrde Englezi, koja zanimaju svjetsku javnost.

Tabloid piše kako niko tačno ne zna kad i gdje su blizanci rođeni. No, spomenuti tabloid piše kako su blizanci “začeti” u laboratoriju i kako ih je rodila surogat majka, što stoji i u dokumentaciji koja se čuva na Vrhovnom sudu u Kaliforniji u San Diegu.

Dokument je tajan. Englezi tvrde kako je sudski donesen i zapečaćen s datumom 17. maja, što je tri sedmice prije nego što su blizanci došli na svijet. Vrhovni sud u Kaliforniji ne želi davati nikakve informacije o dokumentu, pa čak niti imena advokata koji zastupaju Ronalda.

Pa gdje su onda blizanci rođeni, kako to doznati? Odgovor, tvrde Englezi, leži u rodnom listu koji je javni dokument.

 
“To nas je odvelo u Le Masu, uspavanu pustinju u Kaliforniji koja se nalazi u blizini San Diega, oko 32 kilometra od meksičke granice. Upravo tu su Ronaldovi blizanci rođeni, u bolnici Sharp Grossmont. Mateo je na svijet stigao prvi u 9.07 ujutro, dok se njegova sestrica Eva Marija rodila samo minutu poslije, pišu novinari Dejli Mejla David Jones i Hugo Daniel koji su ovaj slučaj istražili, a onda i napisali tekst u Kaliforniji.

Rodni list otkriva i kako ih je porodila doktorica Marija Castillo (59). Ona se jako svidjela Ronaldu i upravo je CR7 nju htio kao doktoricu koja će na svijet donijeti njegovu djecu, njegove “nove ljubavi u životu”, kako je to sam Ronaldo istakao.



Ronaldova majka Dolores, koja živi u kompleksu u Madridu zajedno s Ronaldom kako bi se brinula o Kristianu Ronaldu Junioru, je u svojoj biografiji napisala kako je svog spomenutog unuka kojeg jako voli, “pokupila” privatnim avionom na Floridi i dovela ga u Španiju. Autori ovog teksta tvrde kako je to možda bio namjerni pokušaj samo kako bi se zbunila javnost i “paparaci”, jer rodni list pokazuje kako je i on rođen u istoj bolnici kao njegovi brat i sestrica i to 17. juna 2010. godine.

Prema advokatu Stephanie Caballero, Kristiano Jr. možda je i biološki brat blizanaca, tvrdi Dejli Mejl, i to iz iste skupine embriona. Surogat klinika kojoj se u tekstu ne spominje ime ima spremljenu veću količinu Ronaldovih embrija u slučaju da slavni Portugalac bude htio još djece. Jajašca su zamrznuta u posebnim komorama i na njih se jako pazi. Isto tako, Ronaldo je jako dugo tražio idealnu surogat majku. Pazio kako izgleda, da je sportskog tipa, da je zdrava i da nema nikakvu bolesti ili porodičnu genezu psihičkih problema.

U tome mu je pomogla njegova gore spomenuta pravna zastupnica, kao i jedna agencija u Kaliforniji gdje je surogat očinstvo legalno, odnosno, na njemu se može zaraditi ako si u toj “branši”. U Španiji su, pak, surogat ugovori zabranjeni, isto kao i u Portugalu, ali u toj zemlji prošle godine su takve stvari dopuštene, odnosno legaliovane, ali samo po određenim okolnostima. Pa je Ronaldo sklopio “surogat ugovor” sa surogat majkom u Americi.

U Kaliforniji, agencija koja se bavi surogatstvom isplaćuje oko 125.000 funti za blizance, od toga 35.000 ide majci. Ronaldo je, piše Dejli Mejl, birao donatora za jajašca (koji za to dobije 6 000 funti) u izboru od nekoliko stotina žena čije je fotografije on vidio i njihove biografske detalje.

Ronaldo se pobrinuo da surogat majka ne postane emocionalno vezana za bebe, jer se jako bojao da u jednom trenutku surogat majka ne odluči zadržati bebe. Zato je sve dokumentovao na sudu prije nego što se “oplodila” surogat majka. Potpisani su brojni dokumenti, Ronaldo ništa nije htio prepustiti slučaju.

(Dejli Mejl)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gej=okej

09.07.2017 08:48

Kud meni nije naumpala surogat majka, što bih danas bio rahat... Ni žene da zvoca, nit punice da joj na silu ugađam... Nije džabe ona stara: Glupi bosanac!

ODGOVORITE
Name

Krk

09.07.2017 10:22

Jednom da kažeš i istinu jeboteee.....