Само ви бројте, а ја ћу да кажем кад је доста!

Ваш сам за 150. 000 евра сваке седмице! Чичарито би могао опет у Премијер лигу.

Фудбал 15.07.2017 | 11:00
Само ви бројте, а ја ћу да кажем кад је доста!
Одбио га је Келн, одбио га је и Виљареал, међутим, Славен Билић не одустаје од намере да провереног шпица доведе у Вест Хем. Менаждер Чекићара је, после два „не“ у покушају да ангажује Ентонија Модеста и Седрика Бакамбуа, коначно чуо једно „да“. Само, за склапање договора потребна су два „да“.

Прво су изговорили челници Бајера из Леверкузена, кад су ин Енглези питали за Хавијера Чичарита Ернандеза. Аспиринџије су одрадиле цену од 14.700.000 евра за свог нападача, а клуб из Источног Лондона пристао да издвоји ту суму на име обештећења.

Проблем се, ипак, појавио кад је требало удвољити захтевима самог играча. Чичаритио је поставио услов: на Олимпијски стадион долази само ако постане најплаћенији играч екипе. Тражи седмичну плату у вредности од 150.000 евра. На годишњем нивоу то је 7.800.000 евра, чиме би потукао Ендија Керола, првог на листи зарада у Вест Хему (113.000 евра сваке недеље).

Чекићари не би баш толико да му дају. Опет, Ернандез би да се обезбеди, пошто улази у завршну годину уговора са Леверкузеном и сматра да је време за још један уносан трансфер.

Ако му Вест Хем не изађе у сусрет, као могућа опција помиње се прелазак у Лос Анђелес Галакси. Американци би то без проблема  платили.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар