Samo vi brojte, a ja ću da kažem kad je dosta!

Vaš sam za 150. 000 evra svake sedmice! Čičarito bi mogao opet u Premijer ligu.

Fudbal 15.07.2017 | 11:00
Samo vi brojte, a ja ću da kažem kad je dosta!
Odbio ga je Keln, odbio ga je i Viljareal, međutim, Slaven Bilić ne odustaje od namere da proverenog špica dovede u Vest Hem. Menažder Čekićara je, posle dva „ne“ u pokušaju da angažuje Entonija Modesta i Sedrika Bakambua, konačno čuo jedno „da“. Samo, za sklapanje dogovora potrebna su dva „da“.

Prvo su izgovorili čelnici Bajera iz Leverkuzena, kad su in Englezi pitali za Havijera Čičarita Ernandeza. Aspirindžije su odradile cenu od 14.700.000 evra za svog napadača, a klub iz Istočnog Londona pristao da izdvoji tu sumu na ime obeštećenja.

Problem se, ipak, pojavio kad je trebalo udvoljiti zahtevima samog igrača. Čičaritio je postavio uslov: na Olimpijski stadion dolazi samo ako postane najplaćeniji igrač ekipe. Traži sedmičnu platu u vrednosti od 150.000 evra. Na godišnjem nivou to je 7.800.000 evra, čime bi potukao Endija Kerola, prvog na listi zarada u Vest Hemu (113.000 evra svake nedelje).

Čekićari ne bi baš toliko da mu daju. Opet, Ernandez bi da se obezbedi, pošto ulazi u završnu godinu ugovora sa Leverkuzenom i smatra da je vreme za još jedan unosan transfer.

Ako mu Vest Hem ne izađe u susret, kao moguća opcija pominje se prelazak u Los Anđeles Galaksi. Amerikanci bi to bez problema  platili.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar