Срцепарајућа порука Дефоа малом Бредлију...

Енглески фудбалер написао емотивну поруку на Инстаграму након смрти малог Бредлија Лоурија, дечака који био редован на утакмицама Сандерленда.

Фудбал 10.07.2017 | 20:15
Срцепарајућа порука Дефоа малом Бредлију...
Све фудбалске навијаче заболела је вест о смрти шестогодишњег Бредлија Лоурија, великог навијача Сандерленда, који је у петак преминуо после дуге борбе са раком...

Њему је још са 18 месеци установљен редак облик рака - неуробластомија (напада нервне ћелије), али је он упркос томе био редован на утакмицама Сандерленда на које га је водио његов отац, да би овај дечак постао "маскота" овог клуба, односно излазио је на терен у друштву фудбалера, од којих је посебно прирастао за срце Џермејна Дефоа.

Сви клубови у Енглеској опраштали су се од овог дечака, а Џермејн Дефо, који се заплакао док је неки дан причао о Бредлију, написао је емотивну поруку на свом Инстаграму.

"Збогом мој пријатељу, много ћеш ми недостајати. Осећам се благословеним што те је Бог довео у мој живот и што смо провели неке сјајне тренутку због чега сам ти захвалан. Никад нећу заборавити начин на који си ме гледао када смо се први пут упознали, та истинска љубав у тим слатким очима. Тешко ми је да нађем речи како бих описао шта си ми значио… Начин на који си изговарао моје име, ти мали осмеси суперстара на твом лицу када би се појавиле камере и љубав коју сам осећао док сам био са тобом. Твоја храброст ће ме инспирисати до краја живота. Никада нећеш знати како си ме променио као особу. Заувек ћу те носити у срцу. Лепо спавај, мој најбољи пријатељу", написао је Џермејн Дефо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар