Srceparajuća poruka Defoa malom Bredliju...

Engleski fudbaler napisao emotivnu poruku na Instagramu nakon smrti malog Bredlija Lourija, dečaka koji bio redovan na utakmicama Sanderlenda.

Fudbal 10.07.2017 | 20:15
Srceparajuća poruka Defoa malom Bredliju...
Sve fudbalske navijače zabolela je vest o smrti šestogodišnjeg Bredlija Lourija, velikog navijača Sanderlenda, koji je u petak preminuo posle duge borbe sa rakom...

Njemu je još sa 18 meseci ustanovljen redak oblik raka - neuroblastomija (napada nervne ćelije), ali je on uprkos tome bio redovan na utakmicama Sanderlenda na koje ga je vodio njegov otac, da bi ovaj dečak postao "maskota" ovog kluba, odnosno izlazio je na teren u društvu fudbalera, od kojih je posebno prirastao za srce Džermejna Defoa.

Svi klubovi u Engleskoj opraštali su se od ovog dečaka, a Džermejn Defo, koji se zaplakao dok je neki dan pričao o Bredliju, napisao je emotivnu poruku na svom Instagramu.

"Zbogom moj prijatelju, mnogo ćeš mi nedostajati. Osećam se blagoslovenim što te je Bog doveo u moj život i što smo proveli neke sjajne trenutku zbog čega sam ti zahvalan. Nikad neću zaboraviti način na koji si me gledao kada smo se prvi put upoznali, ta istinska ljubav u tim slatkim očima. Teško mi je da nađem reči kako bih opisao šta si mi značio… Način na koji si izgovarao moje ime, ti mali osmesi superstara na tvom licu kada bi se pojavile kamere i ljubav koju sam osećao dok sam bio sa tobom. Tvoja hrabrost će me inspirisati do kraja života. Nikada nećeš znati kako si me promenio kao osobu. Zauvek ću te nositi u srcu. Lepo spavaj, moj najbolji prijatelju", napisao je Džermejn Defo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar