Ко се крије иза митинга Младићу­?

Организовањем митинга (квази)подршке генералу Ратку Младићу 11. јула у Бањалуци Додик по ини пут брутално гази по духу српства и православља. Пошто у Републици Српској, па чак ни унутар свог СНСД, није нашао људе спремне на такав вид безобразлука, за реализацију ове одвартне провокације он доводи београдске хулигане и наркомане. Фуј!!!

Република Српска 08.07.2017 | 18:10
Ко се крије иза митинга Младићу­?
Више пута сам јавно осуђивао понашање удружења „Зелених беретки“ поводом Добровољачке улице. Сад, са идентичним мотивима и/или разлозима осуђујем наум једне сподобе без образа и части да 11. јула огавно и нељудски провоцира породице сребреничких страдалника и бошњачки народ у цјелини. И јавно питам: зашто?

Ово шта Додик намјерава извести 11. јула је, прво, безобразлук спрам самог генерала Младића. Ја сам био његов борац и под његовом командом извео сам преко стотину борбених задатака. Никад се нисам одрекао свог команданта и онога шта сам чинио под његовом командом.

Да ли смо током наше борбе гријешили? Јесмо и Сребреница је под овим или оним околностима позиционирала се као симбол нашег огријешења. Зато Срби „отрпе“ и оне аспекте 11. јула са којима се не слажу, које никад неће прихватити као објективну истину.

Но, имају и Срби своја страдања и зато разумију и поштују страдања других. Просто, људи смо и настојимо да искажемо поштовање према свакој породици у којој је смртно страдало двоје, троје, па и преко десет чланова. То су страшне ствари и људски је пред таквом боли и патњом исказати поштовање.



За мог знања и сјећања, а нека ме неко слободно демантује, генерал Младић никада није испољио никакав вид непоштовања према сребреничким жртвама, па чак ни према дану обиљежавања тог злочина. Сумњам да актери ове српске бруке у Бањалуци имају генералово „аминовање“. Искрено вјерујем да се и он, нормално колико му то болест и свијест омогућавају, гнуша од најновијег Додиковог безобразлука.

Друго, Свети Сава и наша страдалничка колективна свијест нису нас учили да „солимо живе ране“, да се понашамо као дивљаци и болесници (социјална-патологија), да вријеђамо туђу патњу и бол. Искрено се надам да ће Бањалучани и Срби Републике Српске уопште игнорисати ову провокацију, односно да се неће одазвати „митингу подршке“.

Вјерујем, како у поднаслову рекох, да Додик ни силом (како је иначе научио) није могао натјерати Србе да организују овај срамни чин. Управо зато из Београда доводи полуписмене будалетине, освједочене хулигане и мајмунчине – окупљене око назива „Завјетници“. Коме су се и чему такви „завјетовали“ да ми је знати? Светосављу и Српству сигурно нису! Много је већа вјеројатноћа да су „завјетовани“ хероину, алкохолу, насиљу и дивљаштву. Додуше, дио њих „завјетовао се“ и сопственој глупавости.

Треће, како сам то недавно писао Додика би требало упутити на ванредни љекарски преглед. Просто да провјеримо да ли је „наш“ предсједник способан за обављање ове функције. Он је у својој глави тешко побркао и сопствену улогу у овој земљи (мислим на БиХ).

Значи, према нашем уставу и позитивном законодавству Предсједник Републике Српске је предсједник СВИХ ГРАЂАНА. То значи да он представља и штити све грађане, па и оне који се декларишу кроз мањинске заједнице. Према таквима би требало да испољава посебну пажњу, да их штити од свих видова дискриминације или неједнакоправности.

И ту не мислим само на Бошњаке и Хрвате, него и све друге облике колективитета или индивидуалитета. Ту посебно мислим на сребреничке страдалнике! Предсједник Српске би по својим овлаштењима и дужностима требало да ЗАБРАНИ сваки облик вријеђања ратних жртава.



Да је среће и (здраве) памети у нашег вожда, па управо би Додик био тај који од МУП-а РС-е тражи забрањивање овог срамног чина, провокативно намјереног баш за 11. јул. Но, шта Додик чини? Чак безобразно најављује да ће се појавити на том скупу. Додуше, кад га је већ осмислио и организовао, па и треба да се појави и васколиком свијету покаже какав је - УМОБОЛНИК.

Четврто, овим текстом јавно позивам све честите и самосвјесне Србе да се ограде од овог чина ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ и инструментализовања хаоса. Дакле, није ово само питање општецивилизацијских вриједности, него и политиканстске провокације која ће се нама „обити о главу“. Ови Београдски мајмуни ће се Бањалуком истутњати, па ће отићи, а наме је и потоње овде живјети.

Одлично знам да би болеснику попут Додика политички добродошло да се у знак револта окупе и овдашње селефије или исламистички екстремисти, па да и они „кажу своје“. Само, шта то доброга доноси и српском и бошњачком народу? Хоћемо ли од тога боље живјети? Требају ли нам овде нова страдања и нове жртве?

У Босни је од вајкада било лако запалити искру несреће и патње, то може свака будала. Елем, нама треба мир и стабилност, нама треба бољи живот, правда и будућност за нашу дјецу. Да ли нам Додик и његови београдски „завјетовани мајмуни“ то доносе?

Пето, пратим да се у Сребреници припрема још једна провокација. Хеј, у самој Сребреници. Замислите те „памети“ која се досјетила да у том несрећном граду подиже споменик Виталију Чуркину? Сребреница годинама тавори са проблемима рада апотеке, књижаре, са неимаштином и егзистенцијалном муком уопште, а неко се досјетио да им то све „надокнади“ овим спомеником.

У потпуности подржавам начелника општине Сребреница Младена Грујичића и његову одлуку да не дозволи овакве будалаштине. Има Додик тих којекаквих „завјетника“ и „алтернатива“ (коме, чему?), који ће доћи у Српску, па чак и у Сребреницу, да провоцирају сукобе и проблеме. Само, да ли је то „надлежност“ предсједника?



Дакле, да више не набрајам разлоге мог оваквог иступа, рећи ћу јасно и гласно: ДОДИК НИЈЕ СРБИН!!! Може он данас глуматати шта му драго, заједно са патријархом Иринејом, али он о Светосављу појма нема. Истовремено, како то много пута написах, био је и остаће ОКУПАЦИОНИ НАМЈЕСНИК и „Трилатералац у покушају“, са задатком да ову земљу и њене народе унесрећује и разара до посљедњег њеног становника. Све ово шта чини јесте у функцији фашизоидних центара моћи који намећу Нови свјетски поредак. Додик је био и остаће њихов слуга, неко ко овде проводи њихове монструозне планове.

Дакле, немојмо се заваравати – генерал Ратко Младић је током рата и све године овог накарадног „мира“ сваким својим атомом мрзио оно шта представљају Додик и његови стварни шефови. Одлично генерал зна да је Додик био обичан НАТО оперативац и спрам поратне окупације Републике Српске (1997.) и спрам припремања и реализовања бомбардовања Србије. Додик је посљедњи човјек од кога ће Ратко Младић икада затражити подршку.

Сад, то што се Додик користи именом тешко болесног човјека, који је тамо гдје јесте и не може спријечити злоупотребе, то је сасвим друго питање. Но, зато су ту Младићеви (са)борци да јасно кажу како су против овог срамног чина. Замислите, Додик Бањалуком суверено влада пуних двије деценије, илити 7 000 дана, и нашао је дан кад ће „подржавати“ генерала. Хеј, 11. јул!

И ко ће митинговати Бањалуком? Пијане и дрогиране београдске мајмунчине! Па то је увреда и за самог Младића. Зашто „завјетовани мајмуни“ овакав скуп 11. јула нису организовали у свом Београду? Нису јер им то Александар Вучић и српска влада никада не би дозволили. То је чињеница!

Зато Срби имају Милорада Додика, човјека који брутално пљује по српском витештву и Светосављу, ма по свему што чини српски идентитет. Имамо умоболника који је свјестан да неизоставно путује ка „сметлишту историје“ – гдје му је и мјесто, па на овај начин проживљава властити салто мортале.

Значи, да резимирамо, овај текст није написан да би се допадао или не бошњачкој популацији или политици. Текст пише Младићев борац и Србин, који се није одрекао ни свог команданта, ни свог учешћа у рату. Но, текст пише и ЧОВЈЕК свјестан шта значи страдање (у рату сам изгубио оца, жртву „Олује“), свјестан шта значи бол и патња.

Са те позиције сматрам да ово шта Додик чини ових дана, а шта ће кулминирати 11. јула, није показатељ жеље и воље нашег народа, него тек политикантски чин једне барабе коју не треба сматрати Србином. Срамни чин који ће се материјализовати у Бањалуци није ствар колективне воље и свијести српског народа, него ПОЈЕДИНЦА за ког се дубоко надам да ће кривично одговарати за оно шта чини.

бориславрадовановиц.блогспот

Коментари / 132

Оставите коментар
Name

АЦО В.

08.07.2017 16:22

Сверцер и ратни профитер це да нам показе увезене стероидне фукаре,као "праве" Србе.Не знам како Дарко Младиц са таквим олосем мозе уопсте бити у друству?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужно доба 2

08.07.2017 19:00

Исти тип људи као почетком 90-их је зајахао власт и царују економијом...ефекте видимо...и њих нико не отјера на миран начин.

Name

рим

08.07.2017 19:48

АВЕ ЦЕЗАРЕ

Name

Ре

08.07.2017 22:36

Мене сад занима остра реакција Младена Иваница. Ипак је он цовјек који је у преседниству јос је и преседавајуци.

Name

ВРС

09.07.2017 07:16

100% све тацно!!! Свака цаст на тексту, овакви људи нам треба сто висе и овакви текстова. Зив био 100 година

Name

075

09.07.2017 07:22

Ооооооооо Бошњаци и Срби који сте за рат "спремни" , ударило вам Сунце у "мозак", зар не видите да се "ваше вође" Бакир и Милорад(абецедно,азбучно) играју "пинг-понга" са вама а ви се "кољете" на порталима данас немате шта квалитетно да једете а о љетовању за вашу дјецу и вас да не говорим!? А њих двојица имају СВЕ!!

Name

ЖИКА Ж

09.07.2017 10:08

РЕПУБЛИКА СРПСКА НЕ ОДГОВАРА ЗА РАДЊЕ И ПОТЕЗЕ МИЛОРАДА ДОДИКА...!

Name

марић

09.07.2017 17:50

Непотребно је и против је српског народа ово што ради банда битанги и криминалаца,српско је одувјек било да се сваком народу да пијетет за његове жртве,сватите ко је то организовао,знате ко стоји иза тога да се завадимо да сиротиња страда а лова се сачува

Name

вирус

10.07.2017 17:18

На митинг генералу идем нема везе ко организује.Генерал је заслузио да буде одма до Св.Саве, ко му је слузио зна и засто, ави једите го.на и даље.

Name

крсто

08.07.2017 16:22

Зрео човјек за соколца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Соколац

08.07.2017 16:47

Не примамо ни ми сваста.

Name

Стана

08.07.2017 18:59

Ја сам фино рекла, да је нама Додик казна Бозија!

Name

ре Стана

08.07.2017 19:44

Стано сестро зар сма толико грешни

Name

Ре ре Стана

08.07.2017 21:20

Само погледај како се изражаваш и колико си писмен, зар није све речено тиме?

Name

ре крсто

10.07.2017 13:36

А гдје је контра митинг ?

Name

Милан

08.07.2017 16:22

Додик и његова мафија провоцира цјели свијет ,паметно нема ста до гад це цестити Срби дурати ову будалу и његове кримосе Ратко Младиц је злоцинац осрамотио је сва будуца покољења код срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ап

08.07.2017 16:48

Иди се лијечи.Имали смо такве на Косову 1389 г.Ово је глас болесног човјека који своје јунаке назива издајницима.Историј се понавља а ШЉАМ опет узима ријеч

Name

1974

08.07.2017 17:22

Додик је злочинац, Младић је херој, а теби Милане треба компас

Name

Ре милан

08.07.2017 17:27

Мозе бити само твој алија злоцинац који је због своје болесне идеје стварања исламске босне убио прво србе а после И свој народ.а називат злоцинцем цовјека који је бранио свој народ од терориста само такви као ти мозе називат.зивио херој Ратко Младиц

Name

ре милан

08.07.2017 18:11

Не схватају да су себи навукли срамоту и љагу и за своју праунуцад...Теско је себе погледати у огледало и признати истину ..

Name

Веве

08.07.2017 18:17

Злочинац Младић, а Додик му пуше за врат. Срби, можете ви то боље - Шаровић, на примјер, сутра бих гласао за њега, иако нисам Србин.

Name

Дуроња

08.07.2017 18:27

Младене Срби не кажу "дурати"...

Name

Ре:Веве

08.07.2017 18:51

Али проблем је што Срби не дозвољавају да им ви бирате представнике. Па нисмо Хрвати забога. Хрватима годинама потурате Комшића а Срби то неће. Не хвала , ви нетребате гласати за наше нити цемо ми за ваше. Ово је тронационална заједница и није заједница грађана како би ви жељели.

Name

Ре 1974

08.07.2017 19:04

Брзо до најблизега психијатра, будалетино једна" кад вец морам да говорим

Name

Ре

08.07.2017 21:35

На основу појединих коментара човјек напросто пожели да вам Баја буде доживотни преЦедник, јер боље и не заслужујете.

Name

МУНГОС

09.07.2017 04:50

ЛЕБАЦ 40.00 ДИНАРА А ТИ ЈЕДЕШ ГО.НА. ,,МИЛАНЕ" , НАПИШИ ЖИРО РАЧУН ДА ти УПЛАТИМ КОЈУ ПАРУ . ЛУПАШ К'О ПИ.ДА ПО САМАРУ.

Name

Стана РЕ

09.07.2017 06:43

Све сто Додик казе, тумаци супротно.Обецава нам припајање Србији, а граница постаје све цврсца. Видјецес за коју годину, нецемо моци без пасоса у Србију.И оних 200 000 еврица,ко зна ста стоји иза тога? Мозда му је и рецено; узми и бриси,да те висе не видимо!Мозда је и код њих на црној листи!

Name

075

09.07.2017 07:35

@ Веве Сви нормални у Босни и Херцеговини би гласали за господина Мирка Шаровића, једину особу која заслужује да се зове политичарем!!

Name

Бансхее

09.07.2017 08:14

Не кажу ни "комисија" већ сусјед, славенска па и српска ријеч. Папа није Фрањо, већ под именом ФРАНЦИСКО крштен. А тек смијурија око ријеци "дом"- "кућаница" у ХР и "кућа"- "домаћица" у Срба! Луди Балкан, ако изузмемо Албанце, они имају циљ! А Славени се медјусобно истребљују.

Name

М

09.07.2017 08:19

Милане,Милане Ти ништа не знаш. О каквом злочинцу ти причаш,генерал је један честит човјек. Зар не схваташ Милане,да су вјероватно ови што долазе у БЛ ,организовати митинг,исти они који су убијали народ у Сребреници.Генералов једини гријех је,што је отишао у БГ на 3-4 дана ,битанге су то искористиле да би поубијали народ. И смјестили генералу,јер је увелико био стао на реп шверцерима и битангама. Е Милане Милане,док не почнете поштовати све жртве ,неће бити мира у тој "Проклетој авлији"

Name

Компас

08.07.2017 16:23

Миле губис разум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

08.07.2017 16:40

Милане ма која си ти мрцинс да насег дјенерала тако називас мајмуне један покварени

Name

Миле

09.07.2017 16:45

Ма има да вас све одерем са ПДВ-ом од 113%. Има да ми клицете име марво једна ненародна.

Name

Свитац

08.07.2017 16:29

свака цаст аутору текста на свему написаном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муслиман

08.07.2017 16:46

Постено Србине,свака ти цаст.

Name

Сарајево

08.07.2017 19:56

Овај текст постено написан. Ја мислим да када би сви овако размисљали да би за кратак период овдје било право добро зивјети. Али док је болесника који би за власт урадили све нама це бити увјек овако. Ја када видим мацку згазену осјецам се тузно и залосно. Људи који не разумију патњу других људи нису далеко од тога да их није брига ни за своје најблизе и то су себицни гадови који ма је мјесто у лудници али ваљда је њих Бог послао на овај свијет да нам показе какви не требамо бити.

Name

модрицанин

08.07.2017 16:32

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана Сарајево

09.07.2017 20:31

потписујем и ја

Name

Кики

08.07.2017 16:32

Бориславе у свему се слазем са тобом. Људска глупост нема граница. Миле манипулисе Србе са Косова, који су и овако довољно настрадали. Ал стас, ниција није до зоре горила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цонтра

08.07.2017 16:34

Е јбг Бориславе, ти сад испаде тумач свега и свачега и солиш свима памет а говориш да „солимо живе ране“. Све што кажеш за Додика, слажем се али ти оде у анализу ДНК структуре просјечног Србина. А зато нити си стручан нити си позван. Твоји интелектуални домети ипак нису академског обима да можеш ствари поједностављивати и кроз Додика нас све сврставати у недорасле затуцане балканце фашисоидне провинијенције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ревис

08.07.2017 16:54

@Цонтрас.. Миле нас представља официјелно, није он неко из масе па да остављас овако глуп коментар. Тебе се мозе игнорисати јер си Нико и ниста у јавном зивоту, али Милорад није и од њега се морамо оградити ако не зелимо да будемо у истом косу са њим, ја не зелим а ти?

Name

ЖУЋО

08.07.2017 19:13

РЕ, ЦОНТРА, НЕ МОРАШ ИМАТИ НИКАКВОГ АКАДЕМСКОГ ЗНАЊА ДА ЗАКЉУЧИШ ДА МИ И ЈЕСМО НЕДОРАСЛИ И ЗАТУЦАНИ ЧИМ ДОЗВОЛИМО ДА НАМ ДЕЗЕРТЕРИ И РАТНИ ПРОФИТЕРИ ДРЖЕ ЛЕКЦИЈЕ О ПАТРИОТИЗМУ. РАДОВАНОВИЋ ЗА РАЗЛИКУ ОД ОВИХ ШТО СУ БЈЕЖАЛИ ИЗ РС И ШВЕРЦОВАЛИ, ИМА ПРАВО НА МИШЉЕЊЕ. ВРАТИТЕ МАЛО ФИЛМ УНАЗАД ВИ ГЛУПИ И ЗАТУЦАНИ И ВИДЈЕЋЕТЕ ШТА ЈЕ ДОДИК ГОВОРИО О МЛАДИЋУ И КАРАЏИЋУ. САД МУ ОНИ ТРЕБАЈУ ЈЕР ЗНА ДА СА ОВАКВОМ РЕТОРИКОМ ЈЕДИНО МОЖЕ ЗАДРЖАТИ ВЛАСТ И ЗНА ДА ЋЕТЕ МУ ВИ ЗАОСТАЛИ И ЗАТУЦАНИ ПОВЈЕРОВАТИ

Name

ВРС

09.07.2017 09:01

Браво Зуцо!!! Све је тако!!! Сто нас народ казе " истина је достизна али је спора" и ови сто брзо заборављају све Додикове лази и обмане једног дана це сватити да су се продали за ситне новце. Праве патриоте су бранили РС са пуском у руци, а данас владају сверцери и дезертери који су се крили у мисије рупе. О Ратку Младицу це писати историја, за нас је херој а за друге ста ме брига, да његови борци праве митинг подрске ја би сватио али неко ко га блатио и све најгоре говорио о њему и доктору Карадзицу немогу сватити, али знам да је цисто купљење политицки јефтини појена за наредне изборе.

Name

Борислав

09.07.2017 23:11

Нисам ни академик ни толико писмен као неки који се јавише. Ишао мало око школе али нијесу само црвени академици ти који ће увек бити у праву. Брига ме ко стоји иза митинга али драже ми је бити на митингу него у Сребреници. Ја барем живим у Бања Луци а ови што шетају по Поточарима нит су живели нити живе у Сребреници. Да је организација Сребренице спојила и помен у Братунцу вероватно би отишао тамо. Овако ја одо на митинг да се поклоним српским жртвама које побише зликовци из орићеве банде.

Name

попара

08.07.2017 16:34

Додик ради све да би неко обратио пазњу на њега,да виде да постоји,да га неко моли за несто,,као прије.Он је сада нико и ниста,само срамоти Србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драганче

08.07.2017 16:34

Недовољно нас је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ста сад

08.07.2017 16:35

Кад проду битке појаве се генерали свих боја и велицине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

08.07.2017 16:35

Свака част на тексту објаве....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

08.07.2017 16:35

Бас тако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војник

08.07.2017 16:36

Све што је човјек написао, истина је жива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Думине

08.07.2017 16:41

Тако је Потписујем. Милокрад је глупи коњ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледи

08.07.2017 16:44

Свака ти част и предлажем да се блогери из реда Бошњака и Хрвата угледају на ову људину .Цеститам на честитости уз жеље за здравље и дуг живот

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.07.2017 08:46

Ту се и огледа твоја глупост и затуцаност.Код њих се никада неце појавити такви блогери које зазивас.Да ниси одрастао у Врсцу,дилетанту?

Name

Киклоп

08.07.2017 16:53

Све ово не мирише на добро.Додок и његови пајташи су спремни да изазову још крвавије сукобе.Наравно они ће заједно са фамилијом збрисати на вријеме.Народе памет у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко Дабић

08.07.2017 16:56

Па није Додик водио рат протјериво људе и наређивао убиства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блунт

08.07.2017 17:50

Али зато отвара студентске домове и слицно истима.

Name

1974

08.07.2017 18:47

Због чега је Младић дигао узбуну 1993,због шверца, дезертера... Ви сви добро знате да Младић није волио те манекене (Аркана, Додика..., како му је ћерка страдала у Београду... Човјек је био и остао патриота , војник, људина то ће вам сви рећи који су га упознали, а то шта су му иза леђа радили вријеме ће показати.

Name

СтруЋњак

08.07.2017 17:00

ЂЕНЕРАЛЕ СРБИ ТЕ НИКАД ЗАБОРАВИТИ НЕЋЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој ти

08.07.2017 18:35

.... Ста да ти казем. Ниси ни ти добар ко' ни миле

Name

змај

08.07.2017 19:18

За 20 година цете се стидити Младица,васа дјеца и унуцади це се стидити зато исправите то због њих сто прије и искрено.

Name

Објективан

08.07.2017 20:05

Змај да се стидимо сто нисте успјели да нас побијете као сто сте цинили у првом и другом свјетском рату када сте били на страни фасиста Хвала ти генерале Младицу спасио си србе

Name

Еq

08.07.2017 17:03

АПСОЛУТНА ПОДРСКА ЦОВЈЕКУ КОЈИ НАПИСА ТЕКСТ.ПРИЈЕ НЕКОЛИКО ДАНА САМ СЕ ОГЛАСИО ,, НЕ ЗНАМ КАКВОГ ЈЕ ЗДРАВСТВЕНОГ СТАЊА генерал МЛАДИЋ прекинула би га срце одмах да му Миле Д.организује протест.Дарко М.пљунуо си на оца оног момента када си се на разним бинама почео појављивати са Додиком.Ми који знамо генерала знамо шта је читави рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боса

09.07.2017 08:48

Ти цес да уцис Младицевог сина ста треба да ради.

Name

Ого

08.07.2017 17:05

Ко год да је није добронамјеран Скрецу пазњу са теске ситуације. Изазивају тензије, хаос. Страсно ста нам ради наса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синиша благојевић

08.07.2017 17:09

ДОДИК ПО ИНИ ПУТ БРУТАЛНО ГАЗИПО ДУХУ СРПСТВА И ПРАВОСЛАВЉА ОРГАНИЗОВАЊЕ ММИТИНГА (КВАЗИ)ПОДРШКЕ ГЕНЕРАЛУ РАТКУ МЛАДИЋУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

11.јули

08.07.2017 17:13

Надам се да ће и СИПА имати присутне агенте и привести све оне који с намјером шире немир, нетрпељивост и мржњу. организатори тог скупа су психијатријски случајеви, видјет ћемо како ће Бања Лука реаговати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.07.2017 17:32

Исто ко И ви у Сарајеву кад срби требају полози цвијеце за војнике које сте звјерски побили. Јестел правили накед сцене. Срамота ал од вас није ниста боље ни оцекиват. Видис додјете у Потоцаре а носи те ратне заставе под којим сте Србе убијали. Јел то називас провокацијом.

Name

1 - 1

08.07.2017 17:43

Да ли је провокација када муслимани славе своје "хероје" који су убице војника ЈНА? Пазите, све се дешава истог дана и истог сата када желе да одрже помен у Добровољачкој. Да ли је то провокација? Или оно у Тузли када сте звјерски побили војнике у повлачењу. Свијеце и не догоре а острашћени сљедбеници лика и дјела Алије Изетбеговића их шутају са цесте. А о некаквом споменику нема ни ријечи. То је ваша оријентална нарав.

Name

змај

08.07.2017 19:28

За Добровољацку је крив суд БиХ и власти у Сарајеву сто то досад нису ресили, ако има криваца на робији извинити се фамелији и ако треба и остету платити.Ако је акција била по закону затворити ту страницу и допустити да се обилази мјесто десавања, мислим без обзира на све да фамелија треба да обилази, не могу замислити да једна мајка додје на мјесто страдања и њу неко угрозава и јос висе бол наноси.Тко ја мислим да треба бити.

Name

Ре змај

08.07.2017 22:19

Богами ја свом оцу идем на гроб и упалим свијецу не само на дан сахране вец и кад год позелим и никад ми нико није посутао те свијеце. За мене би била глупост када би отисао на оно мјесто гдје је погинуо. Рат је био и колико је изгинуло бораца кад би свако исао и тразио мјеста гдје је ко погинуо за мене је то без везе. Зна се гдје се иде и гдје се свијеце пале. А ово сто додик ради је ван сваке памети. Све су зртве,зртве ма које вјере било и нека у миру поцивају. Бар толико треба бити цовјек и оставити их на миру. Ако ти немас респект према другима( а до јуце ти мозда комсија био) како цес онда оцекивати да тебе и твоје неко испостује.

Name

Ре ре змај

09.07.2017 14:08

Свака цаст, респект према свим зртвама не треба гледати 1-1 вец бити цовјек и потрудити се да се не понови.

Name

Перо

08.07.2017 17:41

Безобразлук да не мозе бити виши поред оволике биједе од живота још треба и то биједно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

08.07.2017 18:13

РЕ,пратим твоје коментаре,ти си веци болесник од Додика,задојен си мрзњом,сто ти прави психолоски проблем.Велицина цовјека је прастање,а свима нама це Створитељ и неба и земље,као свег зивог на земљи да суди за све сто смо лосе уцинили за вријеме земаљског зивота.Ипак Додик би требао бити Предсједник свих градјана и да буде заговорник мира и помирења,а не хускас на немире и мрзњу,па није ни цудо сто га мрзе.Не знам само стаце кад сидје с власти,а то мора бити кад тад,процице као и Милосевиц,осудјен од свог Народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСА

08.07.2017 18:14

Свака цаст на тексту.Кад це вец једном Срби и Босњаци стати у крај својим идиотима који их гурају у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

09.07.2017 07:40

@ ОСА Пишем као дијете из бошњачко-српског брака (абецедно,азбучно) и рећи ћу вам из "прве руке" када ће бити нормални! Одговор је никада јер када причам са амиџама и са ујацима схватим да су Бошњаци из БиХ и Срби из БиХ, част изузецима, два најглупља народа у Европи!!

Name

Комшија - 075

10.07.2017 16:17

075, ова ти је добра. Заиста, ниси далеко од истине.

Name

МИТИНГ

08.07.2017 18:18

Овим митингом се жели поручити да РАТНИ ЗЛОЧИН није ИНДИВИДУАЛНИ ЗЛОЧИН, већ да иза сваког злочина стоји СРПСКИ НАРОД?!!! Кад би тај митинг организовали Бошњаци, некако бих могао и схватити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блунт

08.07.2017 21:20

Друзе имас логику из неког другог универзума или ниси попио таблете.

Name

Бањалучанин

08.07.2017 18:19

Вјеровао сам Додику, мислио сам да тај човјек може све, али ово је чисти идиотизам, па људи ја се сјећам да је Додик својевремено изјавио " Да, у Сребреници је почињен геноцид", а једном давно изјавио је је да је атеиста а сад је малтене тешки вјерник, а вјерујем да ни свето писмо није прочитао! То све је доументовано и постоји на интернету и то није тајна! Од тешког комунисте до тешког четника .Њега треба звати предсједник 180, јер се мјења за 180 степени сваких 10 - так година!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2017 06:08

Управо тако... Ту несто дебело на штима...

Name

Историја

08.07.2017 18:37

Иза митинга се крију сви поштени и обесправљени борци Војске Републике Српске, осим југо официра који су себе ухљебили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будућност

08.07.2017 18:43

Искрено молим Бога да за све што сте урадили и ово што планирате урадити не казни оне што нису криви!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остра нула

08.07.2017 18:43

Зивио Ратко Младиц и Милорад Додик..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беки

08.07.2017 19:38

Ти си ипак тупа нула.

Name

Ре Беки

08.07.2017 22:32

Он је дупло голо.

Name

КОНТАМО ТЕ

08.07.2017 18:56

АЛ СЕ УБИРУ ПОЕНИ АЛИ ПРОВАЉЕН СИ БАР ОД СТРАНЕ БОРАЦА ТАКО ДА ДЗАБА ТИ СВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

тачно

08.07.2017 20:18

нису борци глупи,тај скуп нема везе нисачим осим за промоцију Додика.Сваки,борац који имало држи до себе треба да размисли ,шта нам то све раде ......прави се циркус и ријалити ,еее...несреће мили брате.

Name

МД

08.07.2017 21:03

Потписујем,

Name

Бахцица

08.07.2017 19:59

Постовање зртвама. Свим којису умрли, погинули од метка И глади. Метака висе нема само нам ово друго преостаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јöрг

08.07.2017 20:08

Шта болесни идиоти пишу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

08.07.2017 20:11

Слажем се сто посто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

е друзе тито

08.07.2017 20:30

где ТИТО остави ових неколико фасиста да трују генерације или му је био пренатрпан Голи оток па је мислио касније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајсо

08.07.2017 20:46

Док ви велицате проалост рат ми цемо се развијати. И то мало сто вас је остало господин додик це истрибјети западни играц

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

08.07.2017 20:49

ПОДРШКА ЈЕ ТРЕБАЛА БИТИ КАД ЈЕ УХАПШЕН А НЕ КАД ТРЕБАЈУ ПОЛИТИЧКИ ПОЈЕНИ СРАМ МЕ ГЕНЕРАЛА МЛАДИЋА КАКО СЕ ПОНАШАЈУ НИКАД ГА НИСУ НИ СПОМЕНУЛИ ДА НИЈЕ БИЛО ЊЕГОВОГ СИНА КОИ ЈЕ ПОНЕКАД НЕШТО РЕКАО НИКО СЕ НЕ БИ СЈЕТИО ЗАР СМО ТАКВИ ПОКВАРЕНИ ЉУДИ НЕ КА ИМ ЈЕ НА ЧАСТ СРАМ МЕ КАО ПОЈЕДИНЦУ ОВАКВИХ ГЛИПОСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

08.07.2017 20:56

Сад је ријец о цовјеку а не о Предсједнику,постујем господина Додика али ово сто сад ради није у реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мали дзими

08.07.2017 22:56

Ста реце ти ннн па остаде зив, па ти бају хвалис ко нико, казес да нема баје не би било ни насе републике српске. или си био код доктора или ниси добио сендвиц или полако и ти долазис до памети. несто се са тобом десава ннн

Name

капетан

09.07.2017 13:37

Ма није могуце да се овај "ннн"поново огласио а таман ја помислио да неце кад оно види врага.Теби треба забранити да трујес овај народ по порталима и молим те води предсједника психијатру посто сам примијетио да си му јако близак па це те мозда послусати крајње је вријеме да приступи лијецењу.

Name

чежња

10.07.2017 06:03

Рајкане брате , гдје си био до сада , било ми необично да те нема.

Name

Борислав

08.07.2017 23:32

Мислим да сада пишеш глупости. Ко стоји иза митинга није битно али је битно да ми срби имамо такву манифестацију баш тог дана због толиких муслиманских лажи о Сребреници. Идем на митинг у Бања Луци а нисам члан СНСД Не трпај Додика у то јер њему није место на том митингу али нама србима јесте. Добро дошли на митинг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2017 09:00

Ста ти знас, вјероватно си са Озрена ил Романиие, за боље и не знате. На ово се остре само типови који немају 10 км у дзепу ко ти.

Name

Турбоскара

09.07.2017 06:05

Додик је пљуво по Младицу И Карадјицу инсистиро на хагу све има документовано а сад митинг подрске какво лицемјерство само.Цитјуци ове коментаре водим опет пун ку...ц национализма вредјања.Зивимо у праисториском времену дно дна смо економски привредни културно у сваком погледу.Свака цаст цовјеку за текст.Изаце на митинг сви из снсда морају јер ко не изадје добија отказ иде се из кснцеларије у канцеларију И народу прети отказом позбата бајина реторика.Довлаци људе из бг на митинг бајина реторика сатора пива И прасетине плус која марка у дјеп.Вуциц је интелигентан политицар И зна ста ради И како да се понаса овај нас бајсон је изгубио компас И луд је сад је ко слон у порцулеанској радњи .Јеб...но је болестан И опасан поготово за народ.Има санкцијр нема га нигдје неиде нигдје И никому не долази нрбитан фактор фата се за сламку .Изгибио је позицију губи власт рс фалирала сколе се затварају нема уценика све унистено .Баја сад прави митинг па це референдум али уствари анкета.Вис је досадио И богу И народу.Докле це овај напацени народ трпити ову његову бруталност нахалност безобразност лицемјерје.Засто се опеy крије иза имена људи попут Младица Карадјица Вуцица патриотизма српства кад је све друго само не то застосе представља.Опет це изманипулисати овај народ посље овог ниста цудно И санкције од еу.Народе један други треци нек нам је бог на помоци са оваквим љигавцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

09.07.2017 06:29

Досао до краја и сада му преостаје само да изазове сукоб а 11. Јула треба најмање да додје до сукоба. Ако га ико трази бас тог 11. Јула га мозе наци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСЊАК

09.07.2017 08:08

СКИДАМ КАПУ ЗА ТЕКСТ ,БОРЦУ КОЈИ ЈЕ РАТОВАО ПРОТИВ МЕНЕ И МОГА НАРОДА ,АЛИ НИЈЕ ПОГАЗИО ВИТЕСТВО СВОГА НАРОДА ,ТРЕБА НАМ МИР И СУЗИВОТ ЗБОГ НАСЕ ДИЈЕЦЕ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геј=океј

09.07.2017 09:28

Ти си Бошњак, таман колико сам ја Јапанац из Кине...

Name

Генерал

09.07.2017 15:23

Није никакав борац а поготово са цином онај ко се крије иза народа. Ти Босњак сигурно ниси као и вецина која овдје писе!

Name

Требиње

09.07.2017 08:33

Дјенерале,дјенерале нек је твојој мајци Хвала.........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.07.2017 09:05

Миле царе свака част, што организује овај митинг нашем тићу, нашем соколицу Ратку Младићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

09.07.2017 09:35

Миле будалетина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

План б

09.07.2017 10:16

Постено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

09.07.2017 10:23

Дотакли смо дно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

09.07.2017 11:35

Стидим се у име оних који своје мртве ископавају и закопавају у ово вријеме. Стидим се јер мртвима не дају мира. А, тиме ни живима. Стидим се оних који су заборавили свог генерала и војсковођу. Људи био је РАТ!! У рату се гине. Нико није одговарао за побијене цивиле, ДЈЕЦУ!! Из Подриња 92 год. Стидим се што имамо кратко памћење и брзо заборављамо. Браћо срби. Поносим се једино Генералом Младићем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

09.07.2017 13:51

Додик је партиота .а ви који волите сребреницу и постујете њихове зртеве а насе заборављате мрсте у 3 П.М идите лизите турцима гузове! Зато срби губимо РС јел висе волимо ислам и турке него своје србе срам вас било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2017 15:56

Ста ти би?

Name

Ре

10.07.2017 07:13

Ко те само таквог одгоји?

Name

Разум

09.07.2017 14:51

Одлична фотографија у наслову текста. Свака част уређивачу. Показује како свако ко изгуби додир са собом и са реалношћу почне нагињати мрачној страни подигнуте руке која је обиљежила двадесето стољеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

09.07.2017 17:06

Нема нама напредка све док су овакве глупости могуће,...замисли да сад у америци неко слави бацање бомби на хиросиму,или у јапану напад на перл харбор,незамисливо тамо,ал овдје је то нормално,све док буде нормално нема нама напријед,до народа је,није до политичара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доналд Додо

09.07.2017 19:02

Текст је добар погодио је саму сустину ал мало је изостала поента.А то је да се загријавање ради ради утакмице догодине на коју екипа коју Додик води излази без квалитетних играца и велике сансе да побиједи.Али посто је и опозиција каква јесте бојим се да има сансе да се и догодине деси да нам папци формирају владу.Све је ради избора а посебно провокације.Колико це то да стети укупним односима а у крајњој консеквенци и самој РС никог није брига.Додик је свакако на америцкој листи,због овог мозда буде игнорисан и од европе ал ста га брига,договорио је предизборну коалицију са ХДЗ-ом.Од Додика напросто ниста висе није изненадјење,Осим ако догодине не оде на овај ултрамаратон сто иде из Вуковара за Сребреницу.Мислим да је и то техницки изводљиво ако би га сајлом закацили за онај његов хеликоптер па да само помјера ноге

ОДГОВОРИТЕ
Name

Онај што памти

11.07.2017 00:18

Погођено баш у центар, браво. Али све док је изборни закон овакав какав јесте ( да посланик/одборник лично носи мандат без обзира на којој страначкој листи га добио), нама ће бити овако . Шта вриједи што се народ буни кад поједини млади политички, а богами и стари кадрови, само чекају да негдје буде тијесан резултат и ето свега немилице. ( Да се мало поправе финансије, да се запосли син/кћерка/супруга, па онда ближа а и даља фамилија). Шта да радимо кад ми који не бисмо били "папци" нисмо у политици и нисмо на страначким листама, а ови који би колико ноћас потписали и то великим словима да пристају да буду "ПАПЦИ" су и у политици и на страначким листама. Само нам остаје овако да куцкамо по тастатури и да упразно пишемо. А ко ће од нас да се прихвати, па да покрене нову странку и да окупи нове пошетен политичаре. Ја нећу! А ко ће од вас, кад окупите и оснујете ту нову странку и добијете власт да гарантује да и међу вама опет неће бити оних што причају да је Бог прво себи створи браду? Нико! Дакле, само ако се измијени изборни закон, и забрани се да се носи посланички/одборнички мандат може бити неког побољшања, али само неког.

Name

Јупи

09.07.2017 19:42

Свака цаст за текст,

ОДГОВОРИТЕ
Name

додиковац

09.07.2017 20:21

Ако буде требало организовацемо митинг подтске за повецање пдв на крух млијеко и воду као и поез онимаа који не подрзавају сансд

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДОВАН ИИИ

09.07.2017 21:49

Ово је "одлична" прилика да подсјетимо цивилизован свијет какви смо дивљаци, кретени и душевни болесници. Ако нам због ове глупости ЕУ уведе санкције то би било потпуно оправдано и не би нико имао разлог за приговор. Ми смо народ осуђени на пропаст и то потпуно заслужено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица

10.07.2017 07:10

Управо тако и моја маленкост размисља.

Name

КОГДЕ

10.07.2017 06:47

''За мог знања и сјећања, а нека ме неко слободно демантује, генерал Младић никада није испољио никакав вид непоштовања према сребреничким жртвама, па чак ни према дану обиљежавања тог злочина. Сумњам да актери ове српске бруке у Бањалуци имају генералово „аминовање“. Искрено вјерујем да се и он, нормално колико му то болест и свијест омогућавају, гнуша од најновијег Додиковог безобразлука.'' СВЕ РЕЦЕНО СА ОВИМ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛ

10.07.2017 06:53

ЈА САМ НЕКАД БИО ЈЕАДАН ОД ВАС, АЛИ САДА ВАС ГЛЕДАМ И СЛУСАМ ИЗ БЕЗБЈЕДНЕ ДАЉИНЕ, ВИ НИКАДА ( СВИ У БОСНИ ) НЕЦЕТЕ ДОЦИ ПАМЕТИ И БИТИ НА НИВОУ ЦИВИЛИЗОВАНОГ СВИЈЕТА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дашак ветра...

10.07.2017 10:48

Е мој миле ..млади образовани одлазе ..сколе се затварају ..безнађе у свим сверама зивота ..а ти само удараш по своме ..па докле црни миле ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

10.07.2017 13:21

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ЦWВwФгнеФХк

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фатима

10.07.2017 21:58

Ово је прави цојек.Трба га кандидоват за пресједника дрзаве Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Онај што памти

11.07.2017 00:20

Заиста свака част на тексту. А о Генералу ово бих рекао : " Све и један борац који је носи пушку и грб ВРС зна ко је и каква је громада наш Генерал. А знају то и наше породице, и уже и шире. Ми сви носимо име, лик и хероизам Генералов у срцу и у памћењу (ми борци). И он код нас увијек има подршку за све. И не треба му митингом то показивати. Показивали смо то тамо гдје је и кад је требало. И ниједном нисмо оманули. А када једног дана, а доћи ће и тај дан, остави своје земне остатке овдје, на Земљи, а узнесе се до Лазара, Милоша, Мишића и свих других српских јунака, свијетлиће нам одзго и обасјавати пут баш као што су то радили, раде и радиће сви јунаци српског рода и порода од Косова, па наовамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дани

11.07.2017 04:49

Свака цаст на реценом...све се слазем у потпуности..Народи су толико осиромасени и подлозни манипулацији а водје им продају маглу и прицају глп стереотипе и увијек стару испробану прицу...Стално кувају и свадјају се а за зивот малог цовјека боли их брига..Битно је да они краду мислим политицари вецином.Варница је довољна мала да се поново деси оно свеопсте лудило као 92'..Ако се деси гдје це господа бити и њихова дјеца???Видјели смо гдје су били и просли пут...сверц преко гране а после највеце патриоте..Ако су ово Срби онда ја нисам...фујј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића Звездаш

11.07.2017 07:39

РЕКАО САМ 2006 ГОДИНЕ КАДА ЈЕ ОВАЈ ДОШАО НА ВЛАСТ. МИСЛИМ НА ДОДИКА ДА ЋЕ ГУРНУТИ ПУШКЕ У РУКЕ ОВОМЕ НАРОДУ НЕГО ШТО ЋЕ ОТИЋИ С ВЛАСТИ, И ДАНАС ТАКО МИСЛИМ. СВЕ САМО ДА НЕ ОДГОВАРА ЗА КРИМИНАЛ КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО ОД 1991 ГОДИНЕ И КОЈИ ЧИНИ И ДАН ДАНАС. ИМАО ЈЕ ПРИЛИКУ ДА СЕ ПОКАЖЕ СВОЈЕ СРПСТВО КАДА ЈЕ ТО БИЛО ПОТРЕБНО И ПОКАЗАО ЈЕ ДЕЗЕРТИРАО И КРЕНУО У ПЉАЧКУ ТОГ СВОГ ИСТОГ НАРОДА КОЈЕГ КАО ВОЛИ. ЊЕГОВА ЉУБАВ МИ ЈЕ ВЕОМА ПОЗНАТА ХВАЛА МУ МЕНЕ НЕ ТРЕБА ДА ВОЛИ, СВАКА ЧАСТ ДРУЖЕ НА ТЕКСТУ ПОДРЖАВАМ 100 %.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МладаБосна

11.07.2017 14:48

Зивјела Отадзбина РС и предсједник Додик!!! Ратко Младиц и ВРС су 11.Јула 1995 ослободили сребреницу од злоцинаца који побисе 3500 СРБА у тзв УН зони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

11.07.2017 15:34

Митинг подршке генералу Ратку Младићу је само одложен за други термин.

ОДГОВОРИТЕ