Звезда напада Иртиш са Пешићем, Бабићем и Јовичићем!

Штопер се чека до четвртка у поноћ! Да ли ће то бити Словенац Мирал Самарџић?

Фудбал 08.07.2017 | 20:00
Звезда напада Иртиш са Пешићем, Бабићем и Јовичићем!
Тим Црвене звезде могао би да претрпи озбиљне промене за дуел против казахстанског Иртиша у односу на двомеч са малтешком Флоријаном.

Данас после ремија у Валети руководство црвено-белих је током петка било врло активно. Уговор са српским вицешампионом потписали су штопер Срђан Бабић и везиста Бранко Јовичић.

Црвена звезда је испоштовала рок и за наредну рунду квалификација за Лигу Европе у УЕФА пријавила Бабића и Јовичића, наравно и нападача Александра Пешића. Управо је снажни центарфор, стрелац два гола у спарингу против панчевачког Динама, најближи стартној постави. Он би требало да чини нападачки тандем са Боаћијем, а у том случају Рикардињо би био померен на крило.

Видећемо хоће ли тренер Владан Милојевић користи услуге Бранка Јовићића после само неколико тренинга са екипом. Све структуре у Црвеној звезди су недељама понављали да је играч таквих карактеристика преко потребан црвено-белима. Доскорашњи члан Амкара требало би да убрза везни ред и агресијом помогне последњој линији тима.

Јесте Срђан Бабић пријављен, али тешко је очекивати да он у четвртак заузме местоАбрахама Фримпонга или Вујадина Савића. Иза некадашњег омладинског репрезентативца Србије је тежак период, пошто није играо у Реал Сосиједаду, а у Реусу је одиграо свега 12 званичних мечева. У Црвеној звезди очекују да буде спреман за месец дана.

Иако је прелиминарни списак отишао у УЕФА црвено-бели би могли да искористе право и пријаве још једног играча. Рок је четвртак у поноћ, дакле 16 часова пре меча у Павлодару.

„Постоји велика могућност да пријавимо још једног играча“, кратко је за МОЗЗАРТ Спорт истекао пословни директор Црвене звезде Стефан Пантовић.

Могуће је да ће то бити словеначки штопер Мирал Самадржић. Реч је о момку који је раскинуо уговор са турским Ахисаром. После свега виђеног у реваншу на Малти челници и стручни штаб су спознали да им је преко потребан искусан централни дефанзивац. Први пикМарко Баша је и даље под уговором са Лилом, па је тај податак избацио Самарџића у први план.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар