Zvezda napada Irtiš sa Pešićem, Babićem i Jovičićem!

Štoper se čeka do četvrtka u ponoć! Da li će to biti Slovenac Miral Samardžić?

Fudbal 08.07.2017 | 20:00
Zvezda napada Irtiš sa Pešićem, Babićem i Jovičićem!
Tim Crvene zvezde mogao bi da pretrpi ozbiljne promene za duel protiv kazahstanskog Irtiša u odnosu na dvomeč sa malteškom Florijanom.

Danas posle remija u Valeti rukovodstvo crveno-belih je tokom petka bilo vrlo aktivno. Ugovor sa srpskim vicešampionom potpisali su štoper Srđan Babić i vezista Branko Jovičić.

Crvena zvezda je ispoštovala rok i za narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope u UEFA prijavila Babića i Jovičića, naravno i napadača Aleksandra Pešića. Upravo je snažni centarfor, strelac dva gola u sparingu protiv pančevačkog Dinama, najbliži startnoj postavi. On bi trebalo da čini napadački tandem sa Boaćijem, a u tom slučaju Rikardinjo bi bio pomeren na krilo.

Videćemo hoće li trener Vladan Milojević koristi usluge Branka Jovićića posle samo nekoliko treninga sa ekipom. Sve strukture u Crvenoj zvezdi su nedeljama ponavljali da je igrač takvih karakteristika preko potreban crveno-belima. Doskorašnji član Amkara trebalo bi da ubrza vezni red i agresijom pomogne poslednjoj liniji tima.

Jeste Srđan Babić prijavljen, ali teško je očekivati da on u četvrtak zauzme mestoAbrahama Frimponga ili Vujadina Savića. Iza nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije je težak period, pošto nije igrao u Real Sosijedadu, a u Reusu je odigrao svega 12 zvaničnih mečeva. U Crvenoj zvezdi očekuju da bude spreman za mesec dana.

Iako je preliminarni spisak otišao u UEFA crveno-beli bi mogli da iskoriste pravo i prijave još jednog igrača. Rok je četvrtak u ponoć, dakle 16 časova pre meča u Pavlodaru.

„Postoji velika mogućnost da prijavimo još jednog igrača“, kratko je za MOZZART Sport istekao poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović.

Moguće je da će to biti slovenački štoper Miral Samadržić. Reč je o momku koji je raskinuo ugovor sa turskim Ahisarom. Posle svega viđenog u revanšu na Malti čelnici i stručni štab su spoznali da im je preko potreban iskusan centralni defanzivac. Prvi pikMarko Baša je i dalje pod ugovorom sa Lilom, pa je taj podatak izbacio Samardžića u prvi plan.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar