Вучић и Дачић код Палме

Више од 20. 000 људи је, према проценама организатора, присуствовало вечерас прослави сеоске славе Светог Јована у родном селу лидера ЈС Драгана Марковића Палме, а главни гости били су председник Србије Александар Вучић и потпредседник Владе Ивица Дачић.

Србија 08.07.2017 | 08:00
Вучић и Дачић код Палме
За главним столом на прослави били су и министри Александар Антић и Бранко Ружић, као и функционер СПС Ивица Тончев, председник ПСС Богољуб Карић, амбасадор Русије Александар Чепурин и други представници дипломатског кора.

На почетку вечери приређен је кик бокс меч "Палминих тигрова" са репрезентативцима Аустрије, који је отворио Срђан Ђоковић, отац нашег прослављеног тенисера, а Здравко Чолић одржао је бесплатан концерт.

Ово је 20. пут да се сеоска слава организује на локалном фудбалском стадиону уз кик бокс меч и концерт. Са Вучићем је дошла и његова ћерка Милица, а Дачић је повео сина Луку.



Дачић је навео да је вечерас дивно било бити у Кончареву, јер је поред победе "Палминих тигрова" и концерт Здравка Чолића био изванредан.



- Залажем се за овај град, јер су спортисти најбољи амбасадори Србије. Захвалио бих се председнику Србије и првом потпредседнику Владе, министрима и Срђану Ђоковићу. Здравко Чолић је бесплатно певао вечерас у Кончареву. Ово је највећи број гостију на некој слави у Србији - рекао је Марковић.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Домаћин

08.07.2017 08:39

Браво, Палма! Поздрав из Сарајева

ОДГОВОРИТЕ