Тешка несрећа код Тузле

Четири особе су повријеђене, од којих једно дијете, у саобраћајној несрећи која се око 16. 30 часова догодила у мјесту Симин Хан код Тузле, потврђено је Фени у МУП-у Тузланског кантона.

Босна и Херцеговина 07.07.2017 | 20:18
Тешка несрећа код Тузле
У несрећи су учествовала два аутомобила која су се директно сударили. Од четири повријеђене особе, три су жене.

Возилима Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла повријеђене особе пребачене су у УКЦ Тузла гдје им се још указује љекарска помоћ. У УКЦ Тузла три особе су примљене на Клинику за хирургију, а једна на Клинику за дјечије болести. 

Према подацима дежурних љекара, ниједна повријеђена особа није у животној опасности. Најтеже је повријеђена једна од жена, која има прелом поткољенице.

Према незваничним информацијама, у један од аутомобила кроз отворени прозор ушла је пчела. Покушавајући да је избаци, возач је изгубио контролу над возилом, скренуо у супротну траку изазвавши фронтални судар с другим возилом. Материјална штета на оба аутомобила је велика, речено је Фени. 

Због ове несреће дошло је до потпуног колапса саобраћаја у Тузли. Створиле су се километарске колоне на обје магистрале и на свим путевима у центру града. 

Због увиђаја на мјесту несреће саобраћај је био потпуно обустављен, док је нормализован око 19 сати. 

На главним раскрсницама, на којима већ мјесецима није ријешен проблем семафорске сигнализације, саобраћај су регулисали полицајци.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зоол

07.07.2017 19:42

На жалост бизаран разлог за несрећу али ето један трен непажње и панике завршио се кобно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.07.2017 23:46

Тацно. Али има особа које се боје тих инсеката и изгубе контролу не само над возилом вец и собом. Моја зена је исто овако имала удес због паука. Змије се не боји а због паука би у несвијест пала. Среца је била само сто је ауто разбила и никога није повриједила као ни себе.