Teška nesreća kod Tuzle

Četiri osobe su povrijeđene, od kojih jedno dijete, u saobraćajnoj nesreći koja se oko 16. 30 časova dogodila u mjestu Simin Han kod Tuzle, potvrđeno je Feni u MUP-u Tuzlanskog kantona.

Bosna i Hercegovina 07.07.2017 | 20:18
Teška nesreća kod Tuzle
U nesreći su učestvovala dva automobila koja su se direktno sudarili. Od četiri povrijeđene osobe, tri su žene.

Vozilima Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla povrijeđene osobe prebačene su u UKC Tuzla gdje im se još ukazuje ljekarska pomoć. U UKC Tuzla tri osobe su primljene na Kliniku za hirurgiju, a jedna na Kliniku za dječije bolesti. 

Prema podacima dežurnih ljekara, nijedna povrijeđena osoba nije u životnoj opasnosti. Najteže je povrijeđena jedna od žena, koja ima prelom potkoljenice.

Prema nezvaničnim informacijama, u jedan od automobila kroz otvoreni prozor ušla je pčela. Pokušavajući da je izbaci, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo u suprotnu traku izazvavši frontalni sudar s drugim vozilom. Materijalna šteta na oba automobila je velika, rečeno je Feni. 

Zbog ove nesreće došlo je do potpunog kolapsa saobraćaja u Tuzli. Stvorile su se kilometarske kolone na obje magistrale i na svim putevima u centru grada. 

Zbog uviđaja na mjestu nesreće saobraćaj je bio potpuno obustavljen, dok je normalizovan oko 19 sati. 

Na glavnim raskrsnicama, na kojima već mjesecima nije riješen problem semaforske signalizacije, saobraćaj su regulisali policajci.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zool

07.07.2017 19:42

Na žalost bizaran razlog za nesreću ali eto jedan tren nepažnje i panike završio se kobno.

ODGOVORITE
Name

Re

08.07.2017 23:46

Tacno. Ali ima osoba koje se boje tih insekata i izgube kontrolu ne samo nad vozilom vec i sobom. Moja zena je isto ovako imala udes zbog pauka. Zmije se ne boji a zbog pauka bi u nesvijest pala. Sreca je bila samo sto je auto razbila i nikoga nije povrijedila kao ni sebe.