Сузе саме крећу, Дефо се "распао" због клинца!

Бредли Лоуери је шестогодишњак који обожава Сандерленд. Али, бори се са раком. Џермејн Дефо се расплакао на конференцији за новинаре када су га питали за малог другара.

Фудбал 09.07.2017 | 08:00
Сузе саме крећу, Дефо се "распао" због клинца!
Џермејн Дефо, досадашњи фудбалер Сандерленда, а од предстојеће сезоне Борнмута, пре неколико дана држао је у наручју малог Бредлија. Обојица су дремнули.

Та фотографија је натерала сузе на очи многима.

Лекари су крајем прошле године саопштили Бредлију и његовим родитељима да му је остало тек неколико месеци живота.

Ипак, Бредли је био јак и наставио је да се бори. Али, нажалост, најновије информације говоре да му се стање знатно погоршало.

"Ово су веома тешка времена за нас јер чекамо крај. Бредли се од првог дана бори, али борби је, чини се, дошао крај", рекли су његови родитељи.

Џермејн Дефо је пробао да олакша Бредлију дане борбе. Често га је посећивао у болници, а родитељи су га водили на утакмице Сандерленда, који дечак обожава.

Током представљања 34-годишњег Дефоа у Борнмуту, новинари су га питали и о дечаковом стању. Фудбалер је застао и после неколико секунди, заплакао.

"Ух... Ово је баш тешко... Ужасно дуго ово држим у себи. Покушао сам да будем јаки због себе и због његове породице која је дивна, али не знам како да вам опишем како се осећам. Кад сам га први пут видео, нисам могао да верујем да је тако болестан јер је дотрчао до мене. Повезали смо се у секунди", отворио се Дефо.

"Био сам код њега пре неки дан. Знате, мислио сам да ћу бити припремљен за то, јер сам сличну ствар пролазио са оцем. Али ово је дете... Нико не може да се припремити на то кад види дете од шест година у оваквом стању. Дошло је до најгоре фазе, мислим да су му остали дани", кроз сузе је причао Дефо и додао да ће му Бредлиостати заувек у срцу и да сваки дан мисли на њега.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар