Suze same kreću, Defo se "raspao" zbog klinca!

Bredli Loueri je šestogodišnjak koji obožava Sanderlend. Ali, bori se sa rakom. Džermejn Defo se rasplakao na konferenciji za novinare kada su ga pitali za malog drugara.

Fudbal 09.07.2017 | 08:00
Suze same kreću, Defo se "raspao" zbog klinca!
Džermejn Defo, dosadašnji fudbaler Sanderlenda, a od predstojeće sezone Bornmuta, pre nekoliko dana držao je u naručju malog Bredlija. Obojica su dremnuli.

Ta fotografija je naterala suze na oči mnogima.

Lekari su krajem prošle godine saopštili Bredliju i njegovim roditeljima da mu je ostalo tek nekoliko meseci života.

Ipak, Bredli je bio jak i nastavio je da se bori. Ali, nažalost, najnovije informacije govore da mu se stanje znatno pogoršalo.

"Ovo su veoma teška vremena za nas jer čekamo kraj. Bredli se od prvog dana bori, ali borbi je, čini se, došao kraj", rekli su njegovi roditelji.

Džermejn Defo je probao da olakša Bredliju dane borbe. Često ga je posećivao u bolnici, a roditelji su ga vodili na utakmice Sanderlenda, koji dečak obožava.

Tokom predstavljanja 34-godišnjeg Defoa u Bornmutu, novinari su ga pitali i o dečakovom stanju. Fudbaler je zastao i posle nekoliko sekundi, zaplakao.

"Uh... Ovo je baš teško... Užasno dugo ovo držim u sebi. Pokušao sam da budem jaki zbog sebe i zbog njegove porodice koja je divna, ali ne znam kako da vam opišem kako se osećam. Kad sam ga prvi put video, nisam mogao da verujem da je tako bolestan jer je dotrčao do mene. Povezali smo se u sekundi", otvorio se Defo.

"Bio sam kod njega pre neki dan. Znate, mislio sam da ću biti pripremljen za to, jer sam sličnu stvar prolazio sa ocem. Ali ovo je dete... Niko ne može da se pripremiti na to kad vidi dete od šest godina u ovakvom stanju. Došlo je do najgore faze, mislim da su mu ostali dani", kroz suze je pričao Defo i dodao da će mu Bredliostati zauvek u srcu i da svaki dan misli na njega.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar