Напетост у Челсију на граници пуцања!

Конте иде ако му што пре не купе шесторицу за 300. 000. 000 евра! Расплет око Лукакуа подигао температуру.

Фудбал 08.07.2017 | 23:45
Напетост у Челсију на граници пуцања!
Антонио Конте опет хоће да иде из Челсија! Мало, мало па острвски медији пишу да Италијан жели да побегне са Стамфорд Бриџа. Она изрека о диму и ватри, очигледно се потврђује у Челсију...

Најновија разчлог тензија у Челсију је расплет око Ромелуа Лукакуа. Белгијанац је био већ виђен као повратник на Стамфорд Бриџу, али га је Мурињо украо испред носа Плавцима. Челси је као у случају Стонса прошле године и још неких мета остао без великог појачања...

Сада Конте опет прети одласком. Иако је направио право мало чудо са Плавцима претходне сезоне, управа му даје залужену подршку. Гвардиола је купио Едерсона и Бернарда Силву, Венгер је довео Лаказета и Колашинца, Ливерпул Салаха, Јунајтед Линделефаи Лукакуа... Само Челси није никога купио! Иако је Конте одавно предао листу жеља и саопштио која су му појачања потребна.

Сада је извисио за једно од жељених појачања. По свим приликама је извисио и за капиталца у одбрани јер Челси доводи Ридигера уместо Ван Дајка или Бонућија који су били Контеовенајвеће жеље. Чека се Бакајоко у везном реду, али и то се сада компликује ако Матић не буде продат Мурињу о чему се шушка после расплета са Лукакуом.

Конте поред најављених долазака Ридигера и Бакајока инсистира на макар још четири појачања. Два на бековским позицијама и два у нападу с обзиром да одлази Дијего Коста. Челсијев стратег инситира на довођењу Алекс Сандра из Јувентуса и Данила из Реала. Али, њих двојица коштају заједно 100.000.000 евра. Што се тиче два појачања у нападу, тражи се заменик Дијега Косте и неко ко ће улазити са клупе. После недоласка Лукакуа, сада остају Мората и Белоти као једини избори. Конте би радије земљака из Торина чија клаузула је 100.000.000 евра, а Реалов нападач је план Б.

За улогу џокера са клупе, прва жеља је Фернандо Љоренте из Свонија којег је Конте тражио и зимус, а помиње се и Чичарито Ернандез.

Подсетимо, Ридигер ће бити плаћен 35.000.000, Бакајоко око 40.000.000 евра. Бекови коштају 100.000.000 евра, Белоти исто толико, а Љоренте би коштао око 25.000.000 евра. То је укупно 300.000.000 евра да би се испуниле све Контеове жеље. Да ли је релано?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар