Napetost u Čelsiju na granici pucanja!

Konte ide ako mu što pre ne kupe šestoricu za 300. 000. 000 evra! Rasplet oko Lukakua podigao temperaturu.

Fudbal 08.07.2017 | 23:45
Napetost u Čelsiju na granici pucanja!
Antonio Konte opet hoće da ide iz Čelsija! Malo, malo pa ostrvski mediji pišu da Italijan želi da pobegne sa Stamford Bridža. Ona izreka o dimu i vatri, očigledno se potvrđuje u Čelsiju...

Najnovija razčlog tenzija u Čelsiju je rasplet oko Romelua Lukakua. Belgijanac je bio već viđen kao povratnik na Stamford Bridžu, ali ga je Murinjo ukrao ispred nosa Plavcima. Čelsi je kao u slučaju Stonsa prošle godine i još nekih meta ostao bez velikog pojačanja...

Sada Konte opet preti odlaskom. Iako je napravio pravo malo čudo sa Plavcima prethodne sezone, uprava mu daje zaluženu podršku. Gvardiola je kupio Edersona i Bernarda Silvu, Venger je doveo Lakazeta i Kolašinca, Liverpul Salaha, Junajted Lindelefai Lukakua... Samo Čelsi nije nikoga kupio! Iako je Konte odavno predao listu želja i saopštio koja su mu pojačanja potrebna.

Sada je izvisio za jedno od željenih pojačanja. Po svim prilikama je izvisio i za kapitalca u odbrani jer Čelsi dovodi Ridigera umesto Van Dajka ili Bonućija koji su bili Konteovenajveće želje. Čeka se Bakajoko u veznom redu, ali i to se sada komplikuje ako Matić ne bude prodat Murinju o čemu se šuška posle raspleta sa Lukakuom.

Konte pored najavljenih dolazaka Ridigera i Bakajoka insistira na makar još četiri pojačanja. Dva na bekovskim pozicijama i dva u napadu s obzirom da odlazi Dijego Kosta. Čelsijev strateg insitira na dovođenju Aleks Sandra iz Juventusa i Danila iz Reala. Ali, njih dvojica koštaju zajedno 100.000.000 evra. Što se tiče dva pojačanja u napadu, traži se zamenik Dijega Koste i neko ko će ulaziti sa klupe. Posle nedolaska Lukakua, sada ostaju Morata i Beloti kao jedini izbori. Konte bi radije zemljaka iz Torina čija klauzula je 100.000.000 evra, a Realov napadač je plan B.

Za ulogu džokera sa klupe, prva želja je Fernando Ljorente iz Svonija kojeg je Konte tražio i zimus, a pominje se i Čičarito Ernandez.

Podsetimo, Ridiger će biti plaćen 35.000.000, Bakajoko oko 40.000.000 evra. Bekovi koštaju 100.000.000 evra, Beloti isto toliko, a Ljorente bi koštao oko 25.000.000 evra. To je ukupno 300.000.000 evra da bi se ispunile sve Konteove želje. Da li je relano?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar