Федерер: Мучио сам се на почетку против Лајовића

Роџер Федерер у четвртак је елиминисао Душана Лајовића, а после меча рекао је да је имао потешкоћа на старту меча, али је онда пронашао прави ритам.

Тенис 07.07.2017 | 11:30
Федерер: Мучио сам се на почетку против Лајовића
"На почетку сам се мучио и осећао сам се нервозним, не знам ни сам зашто. Али успео сам да се вратим у меч, пошто сам губио 2:0. То је било веома важно за мене и после тога је све кренуло на боље. Одиграо сам сјајан тај-брејк и од тада нисам испуштао предност", рекао је Роџер.

Лајовић је одлично кренуо, међутим као што је рекао Швајцарац, успео је да се врати у меч. Дуци је у тај-брејку изгубио са 7:0 и од тада је све кренуло помало низбрдо.

"У наредна два сета сам успео да направим ране брејкове, а потом сам одлично штитио свој сервис. Лајовић је тешко проналазио одговорена на мој први, па и други сервис, што ме је додатно релаксирало", казао је Федерер који ће се у трећем колу састати са Мишом Зверевим.

"Играо сам више пута против њега и сваки пут је играо другачије. Не знам како ће бити у суботу, видећемо", завршио је седмоструки шампион Вимблдона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар