Federer: Mučio sam se na početku protiv Lajovića

Rodžer Federer u četvrtak je eliminisao Dušana Lajovića, a posle meča rekao je da je imao poteškoća na startu meča, ali je onda pronašao pravi ritam.

Tenis 07.07.2017 | 11:30
Federer: Mučio sam se na početku protiv Lajovića
"Na početku sam se mučio i osećao sam se nervoznim, ne znam ni sam zašto. Ali uspeo sam da se vratim u meč, pošto sam gubio 2:0. To je bilo veoma važno za mene i posle toga je sve krenulo na bolje. Odigrao sam sjajan taj-brejk i od tada nisam ispuštao prednost", rekao je Rodžer.

Lajović je odlično krenuo, međutim kao što je rekao Švajcarac, uspeo je da se vrati u meč. Duci je u taj-brejku izgubio sa 7:0 i od tada je sve krenulo pomalo nizbrdo.

"U naredna dva seta sam uspeo da napravim rane brejkove, a potom sam odlično štitio svoj servis. Lajović je teško pronalazio odgovorena na moj prvi, pa i drugi servis, što me je dodatno relaksiralo", kazao je Federer koji će se u trećem kolu sastati sa Mišom Zverevim.

"Igrao sam više puta protiv njega i svaki put je igrao drugačije. Ne znam kako će biti u subotu, videćemo", završio je sedmostruki šampion Vimbldona.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar