Готово: Теодосић у Лос Анђелес Клиперсима!

Милош Теодосић потписаће двогодишњи уговор вредан 12,3 милиона долара са Лос Анђелес Клипесима.  Тео изабрао "Ел Еј" и Клиперсе! Нови клуб Милоша Теодосића је Лос Анђелес Клиперс! Уговор потписан на две године.

Кошарка 06.07.2017 | 23:00
Готово: Теодосић у Лос Анђелес Клиперсима!
Ову вест пренео је најобавештенији новинар у НБА Адриан Војнаровски који има стопроцентан учинак када су у питању вести у најјачој лиги на свету.

Претходних месеци спекулисало се где ће завршити српски кошаркаш, а као најчешће дестинације спомињале су се екипе попут Чикага, Минесота и других клубова.

Ипак, последњих дана највише се причало управо за Клиперсе, који су одласком Криса Пола остали без класичног плејмејкера. 

Овим потезом управа Клиперса направила је сјајан потез и просто верујем да сви једва чекамо да га видимо у пару са Диандре Џорданом и Блејком Грифином. 

Свакако сјајна ствар за обе стране, Клиперси су добили плеја сличних нападачких карактеристика као и Пол, док је Милош добио коначну шансу да заигра у НБА.

Готово је!

Милош Теодосић иде у НБА, а нова адреса становања српског репрезентативца биће у Лос Анђелесу.

Сјајни плеј изабрао је западну обалу и Клиперсе. Уговор вредан 12,3 милиона долара потписаће на две године.

После конкретних најава да ће прећи у Чикаго уместо Ражона Ронда и након нагађања да би могао да се придружи Немањи Бјелици у Минесоти, у среду су грчки медији најавили могућ одлазак Теодосића у Клиперсе, који се дан касније и обистинио.

Клиперсе је овог лета напустио Крис Пол (прешао у Хјустон), а менаџмент клуба из "Ел Еја" у досадашњој звезди европске кошарке и ЦСКА из Москве видео је идеално решење.

Тео је у марту напунио 30 година и у каријери је играо за ФМП Железник, Борац из Чачка, Олимпијакос и ЦСКА.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар